Gitarını Göster Ey Turkrockcılar

Saol Baris cim 🙂
Gitarima olan sevdami biliyordun, yeni oldugu icin calmaya kiyamiyordum, gitar yine yeni durumda fakat benim icin artik calinabilir kondusyona gelmis 🙂

Evet bilmezmiyim 🙂 Doğru seçim yapmışsın zaten o gitara nasıl kıyıp elden çıkarmıştın anlamamıştım 🙂 Güzel fotolar ve video falan bekleriz 🙂 Hatta bir fırsatrını bulunca gelip elleşmem lazım 😀

Konu acilmisken bir guncel resim de benden gelsin 😉
bc3a7f6c-69ea-89bc.jpg

bc3a7f6c-6a21-2612.jpg

İyi günler, xxx sigortadan geliyoruz, ev güvenliği hakkında bir anketimiz var;

-Kamera sisteminiz var mı?
-Giriş kapınızda alarm var mı?
-Hiç gündüz hırsızlık girişimine şahit oldunuz mu?
-Gündüzleri evde bulunuyor musunuz?
-Evde kaç kişi yaşıyor?
-Gündüzleri evde kalan oluyor mu?

Gibi sorularla kapınıza dayanan biri olursa bilin ki o benim ve niyetim hiç iyi değil. Hemen polisi arayın.

İyi günler, xxx sigortadan geliyoruz, ev güvenliği hakkında bir anketimiz var;

-Kamera sisteminiz var mı?
-Giriş kapınızda alarm var mı?
-Hiç gündüz hırsızlık girişimine şahit oldunuz mu?
-Gündüzleri evde bulunuyor musunuz?
-Evde kaç kişi yaşıyor?
-Gündüzleri evde kalan oluyor mu?

Gibi sorularla kapınıza dayanan biri olursa bilin ki o benim ve niyetim hiç iyi değil. Hemen polisi arayın.

Ahan da zıçtung! Ya bana beleşe Tony Iommi SG yaparsın, ya da zarganakonun "hırkızlık, kap kaç ve kaçak ağaç kesimi" sorumlusu diye ihbar ederim seni. Elindeki o ne olduğunu aynasızlara hayatta anlatamayacağın alet edevatla adını organ mafyası sorumlusuna bile çıkartırız elhamdürüllah!!! 😀
Haaa, bu arada Afrika ağacı istemem haa!! Amarigan ağaç isterem!!! 😀

Teşekkür ederim hocam, sermayeyi yavaş yavaş toparlıyorum, toparlamayı başarabilirsem çok güzel gitarlar ortaya çıkacak. Hatta evin salonunu "Hall of fame" yapmayı düşünüyorum 😀 300 bin dolar ile 300 mükemmel gitar çıkarırım ben 😏

Şu başlığa girip ara ara beğenip çıkıyorum müptelası yapsınız yeminlen.Arkadaşta adam gibi foto makinesi var bendekileri de çekip koyacam da ortalık şenlecek az daha bekleyin 🙂

Geri