Yok ben degilim, simdi soyle oldu ben 2012 sonbahari Turkiye'de gecirdim Ankara'da; o arada da surekli sahibinden.com dan satilik birseyler bakiyorum hadi adini da koyalim Mesa Rectifier Solo head. Sonra birgun cat Triple Rectifier ilan cikti 2 kanalli olanindan, aradim tabi Retro studyosundan Yakup bey. Dedim ki baska neler var onlari da satacak misiniz diye o da dedi ki bi suru sey var ciktikca cocuklar turkrock'a koyarlar. Anlamadim ama peki deyip kapadim, bir gooogle search turkrock nedir diye bu forumu buldum. Sonra bir sure uye olmadan takip edip nihayetinden de bu "gitarini goster ey ..." basligindaki hazineleri(mubalaga etmiyorum) gorunce dedim bir dakika burada ciddi bir topluluk var Avrupa'da cogu yerde yoktur boylesi, biz de uye olalim. Bu nick de ilk kullandigim nick'tir. George Lynch'in simdiye kadar endorse edip de benim begenmedigim gitari olmadi, sevene degil sevmeyene sasarim kaliteleri de sukela. Elimde takas edecegim fenderlerim var zamani gelince onlari da bu yolda feda edecegim o kadar severim GL abimizi. Muzigini de ayri severim, her aksam kosmaya gidiyorum 1 saat kadar ve o sure zarfinda sadece Under Lock and Key donuyor ipod da o kadar yani...