Ton parmaklardadir'a ek olarak poz parmaklardadir onermesi de geldi yani...O da öyle ahım şahım bir makine değil, üstünde eski püskü lenslerle standart bir makine 🙂
Ton parmaklardadir'a ek olarak poz parmaklardadir onermesi de geldi yani...O da öyle ahım şahım bir makine değil, üstünde eski püskü lenslerle standart bir makine 🙂
Cahilligime veriniz ama bu gitarin hikayesi nedir yani saka maka pek begendim les paul benim pek tarzim degil ama bu gitar bariz olmus...Ilk defa goruyorum bunu egimli manyetik hele pek leziz...
hackeiommi
Abi gitar süper görünüyor. Manyetiklerinin yanısıra köprü de tune o matic değil. İlk defa gördüğüm bi les paul. Umarım yakından görmekte nasip olur. 😉
Dokken fanlarına gelsin. Kendi boyamam olan bir zamanların siyah renk Cort X9'u.
screenshot windows 7
helal olsun boyama süper olmuş. hevesim var fakat beceremem diye boyamıyorum bende .
veledin sapa yerşil boya ile girişmesini izleyin mutlaka.
Gercekten basarili buldum, tremolo kopru de boyanmis gerci 🙂 ama bu emege saygi duymayani "LYNCH" ederler...Bu cort x9 bu güzel şekle sokmuşsunuz ya artık nickinizi Cort_De_La_Fere yapabilirsiniz 😀
Yok canim sorun morun yok, belki floyd rose da tamamen boyansa daha bile guzel olurmus ellerinize saglik. Estetik olarak guzel oldu mu 24 ayar altin kopru olsa ne olur. Bu sari siyah renklere bayiliyorum sirf bu renkler icin hic ihtiyacim olmamasina ragmen gidip van halen wah pedali aldim...Köprüyü kapatıp kapatmama konusunda kararsız kaldığımdan öyle oldu o kısmı. Şu anda, keşke kapatmasaydım diyorum saddle'lar ve pivot noktalar dışını, gayet de boyanırmış. Bir OFR olmadığına göre sorun yok.
Gercekten basarili buldum, tremolo kopru de boyanmis gerci 🙂 ama bu emege saygi duymayani "LYNCH" ederler...
İstanbul'da isen çay kahve eşliğinde misafirim olabilir, gitarı da yakından görebilirsiniz 🙂
Şimdilik ödünç gibi takılıyoruz, olmadı takas sonucu elimize de geçebilir, kesin bir şey yok.
hayırlı olsun öyleyse yakışır sana cipsın.