Gitarını Göster Ey Turkrockcılar

Nasıl gitarlarda efekt pedalı vs kullanılıyorsa, fotoğraflarda da efekt-düzenleme programı kullandım. Henüz programsız istediğim fotoğrafları elde edemiyorum 🙂
*resim yazmışım yahu

Cahilligime veriniz ama bu gitarin hikayesi nedir yani saka maka pek begendim les paul benim pek tarzim degil ama bu gitar bariz olmus...Ilk defa goruyorum bunu egimli manyetik hele pek leziz...

Estağfursabbath efendim! Bu gördüğünüz 93 - 98 arasında üretilen Nighthawklardan 95 model bir Nighthawkgil. Beşli switch sayesinde humbuckerlerı single olarak ta çalışabilir, tele-strat arası soundalar da alınabilir bir model. Gövde LP'lere nazaran daha ince, maple kaplaması yok, salt maundan yapılma. Sap profili 60'lar model tarz. Bendeki HH versiyon ama HSH versiyonları da üretildi zamanında.

2007'de yeniden üretime kondu. Hatta Epiphone'lara da bulaştırdılar bu modellerden.

Bu da scallop'a olan tüm ön yargımı ortadan kaldıran canavarım;

Fender Stratocaster yngwie malmsteen signature 50's.

mc999.jpg

Gerçi resim temsili ama Dünya'da bile 3-4 tane kalmış. Bendekinin manyetikleri dimarzio hm serisi. 95 üretimi bir yngwie malmsteen signature. Arkasında sapta 50 yıl logosu da var. Headstock 50's şimdiki gibi 70's değil ki bu benim favorimdir. 70's lere alışamadım nedense. Gitara gelince tam bir shred diyebilirim ve ölene kadar elimden çıkarmam. Torunuma saklarım. Her tarzı yapabiliyorsunuz. O kadar gitar geçti elimden böylesini denememiştim. Kaliteli bir Scalloped gerçekten çok rahatlık sağlıyor. Gitarın rengi aslında sonic blue ama zamanla yani 20 sene sonra gitarın rengi yeşile dönüyor çok enteresan geldi bana. Fotoğraf makinemi alınca güzel fotoğraflarını ekleyeceğim.

Köprüyü kapatıp kapatmama konusunda kararsız kaldığımdan öyle oldu o kısmı. Şu anda, keşke kapatmasaydım diyorum saddle'lar ve pivot noktalar dışını, gayet de boyanırmış. Bir OFR olmadığına göre sorun yok 😀

Köprüyü kapatıp kapatmama konusunda kararsız kaldığımdan öyle oldu o kısmı. Şu anda, keşke kapatmasaydım diyorum saddle'lar ve pivot noktalar dışını, gayet de boyanırmış. Bir OFR olmadığına göre sorun yok.
Yok canim sorun morun yok, belki floyd rose da tamamen boyansa daha bile guzel olurmus ellerinize saglik. Estetik olarak guzel oldu mu 24 ayar altin kopru olsa ne olur. Bu sari siyah renklere bayiliyorum sirf bu renkler icin hic ihtiyacim olmamasina ragmen gidip van halen wah pedali aldim...

Geri