Fotoğraf konusundaki beceriksizliğim mazur görün. Son durum bu:
Üst sıra: Kelly 3, Kelly 1, Kevin Bond Sig
Alt sıra: RG465, Omen 7, Dinky HS, SE245
Şu kevin bond'u yeni almadınız değil mi? Geçen sahibinden de satılıyordu tam alacaktım satılmış. Alan arkadaşın kulağını çınlattım🙂 Umarım siz değilsinizdir.🙂
O gitarı yamulmuyorsam 2008'de almıştım, sıkıntı yok 🙂
EMG DG20 set var.
Koyu bir David Gilmour hastasıyım. Daha önce Amerikan stratımda yıllarca EMG SA set kullandım. SPC potans da vardı. Yani zaten yabancısı değilim ve severim. Yalnız EXG potansı ilk defa kullandım ve çok beğendim. Gerçekten sesi çok güzel parlatıyor. Önceki Amerikan stratım da rosewood klavyeydi. Şimdi en büyük merakım maple klavyede nasıl bir sonuç alacağım. Bitmek bilmeyen merakımla onu da yakında öğrenirim gibi geliyor bana 🙂DG20'ye ısındınız mı?
Efendim koleksiyonun iki parcasi daha tamamdir, gitar olan 96' USA lonestar strat bu aynı zamanda benim sahip olduğum ilk strat, satayim dedim kiyamadim öyle kaldi iyi de oldu. Digeri de Hadi usta yapımı bir ud... Yakın zamanda bir aile fotosu da ekleriz.30121 eklentisini görüntüle
Bir kaç ay önce nakit ihtiyacından dolayı 1690TL'ye sattığım gitarım. Şimdi hatırası kaldı. Alan arkadaş güle güle kullanır inşallah.
Prestige Serisi pek ilgimi çekmezdi yalnız bu gitar bayağı yakışıklı imiş!