Gitarını Göster Ey Turkrockcılar

nHeaFaC.jpg

Fender Squier Bullet Strat (2007)

Gitar elime sıfır olarak geçti. Yani alınmış ve hiç kullanılmamış. Satın alan kişinin amfisi hatta penası bile yoktu. Bir hevesle alınmış ve kenarda kalmış kısacası.

Üzerinde neler var? :
EMG DG20 set var. Doğal olarak pickguard ve EXG ve SPC potanslar dahil bir set.
Metal aksamı gold ve siyah renk yaptım. Burgular Planet Waves AutoTrim gold. Köprü ve geri kalan metal aksam Wilkinson'ın da üretimini yapan Sung Il marka.
Kısacası gitarda ağaç kısmın dışında kalan herşey değişti.

DSCF5221.webp
DSCF5224.webp
DSCF5225.webp

DG20'ye ısındınız mı?
Koyu bir David Gilmour hastasıyım. Daha önce Amerikan stratımda yıllarca EMG SA set kullandım. SPC potans da vardı. Yani zaten yabancısı değilim ve severim. Yalnız EXG potansı ilk defa kullandım ve çok beğendim. Gerçekten sesi çok güzel parlatıyor. Önceki Amerikan stratım da rosewood klavyeydi. Şimdi en büyük merakım maple klavyede nasıl bir sonuç alacağım. Bitmek bilmeyen merakımla onu da yakında öğrenirim gibi geliyor bana 🙂

Bu da önceki Amerikan Stratım:
fender-2.webp

Efendim koleksiyonun iki parcasi daha tamamdir, gitar olan 96' USA lonestar strat bu aynı zamanda benim sahip olduğum ilk strat, satayim dedim kiyamadim öyle kaldi iyi de oldu. Digeri de Hadi usta yapımı bir ud... Yakın zamanda bir aile fotosu da ekleriz.30121 eklentisini görüntüle

Ben de uda çok heves ediyorum da çalabilir miyim bilmem... Ama kafamdaki proje şu, idarelik bir klasik alıp perdesiz yapmayı düşünüyorum, en azından perdesize alışabilir miyim diye bakarım.

Geri