Bu da bizim oğlan mahmut buyruun :H
O Mahmut'un markası modeli nedir öyle? Kafa kağıdı bilgilerini rica edelim bir hele 🙂
Bu da bizim oğlan mahmut buyruun :H
Hocam setubındaki pedalları yazabilir misin bazılarını çıkartamadım 🙂 birde tarzınız ne nasıl soundlar alıyorsunuz hiç videonuz var mı Youtube da falan ?Şimdilik bende ki durumda bu...29624 eklentisini görüntüle29625 eklentisini görüntüle29626 eklentisini görüntüle
Alet edavat tamam da halıyı nereden aldınız?Şimdilik bende ki durumda bu...29624 eklentisini görüntüle29625 eklentisini görüntüle29626 eklentisini görüntüle
Aynen küçük bir araştrmayla buldum (google a rock'n roll halı yazarak 😀) Odama halı da bulmuş oldum sayenizde, teşekkürler.piyasada kolay bulunan bir halı aslında 😉
Efendim kendisi 2004 yapımı cillop gibi epiphone elitist les paul 🙂O Mahmut'un markası modeli nedir öyle? Kafa kağıdı bilgilerini rica edelim bir hele 🙂
Halı iyiymiş 😀Şimdilik bende ki durumda bu...29624 eklentisini görüntüle29625 eklentisini görüntüle29626 eklentisini görüntüle
mmŞu renk beni acaip cezbetmiştir zamanında biraz para olsa renk aynı olsun diye boya alıp sx gövdeye girişecektim uğraşamadım
acaba renk aynı mı bu hafif yeşile kaçıyor ama 🙂
Bir ufak güncelleme. Gibson'a orjinal saddle'ları geri taktım. Greco'daki yaldızlı potans düğmelerini Gibson'a aktardım:
Greco'ya idareten bir pickguard buldum. Potans düğmelerini de ufo (çan da deniyor, ben gıcıklığımdan ufo demeyi tercih ediyorum) şekilli düğmeler ile değiştirdim. Hem kontrol etmek açısından daha pratik oldu, hem de kendi düğmeleri Gibson'a daha çok yakıştı bence.
seni gidi seni 🙂 valla ikisi de bal kaymak üstad 🙂