Gitarını Göster Ey Turkrockcılar

5enegu2u.webp

Bu da bizim oğlan mahmut buyruun :H

O Mahmut'un markası modeli nedir öyle? Kafa kağıdı bilgilerini rica edelim bir hele 🙂

Bir ufak güncelleme. Gibson'a orjinal saddle'ları geri taktım. Greco'daki yaldızlı potans düğmelerini Gibson'a aktardım:

DSCF7521_zpsa78d2150.webp

Greco'ya idareten bir pickguard buldum. Potans düğmelerini de ufo (çan da deniyor, ben gıcıklığımdan ufo demeyi tercih ediyorum) şekilli düğmeler ile değiştirdim. Hem kontrol etmek açısından daha pratik oldu, hem de kendi düğmeleri Gibson'a daha çok yakıştı bence.

DSCF7511cb_zps5ad9513d.jpg

Son düzenleme:
Nighthawk yaman duruyor. Peki klavye durumu nasıl oluyor? Standart gibson gibi mi? Sanki bana biraz daha geniş geldi. Belki de gövde les paul'e göre ince olduğundandır?

Teşekkürler 🙂 Doğru, gövde LP'e göre ince. Klavye aslında 60'lar tarz slim tapered. Benim kısa parmaklı elime cuk oturuyor bu klavye. Ama binding olmayınca kaba görünebiliyor ince gövde ile.

Bir ufak güncelleme. Gibson'a orjinal saddle'ları geri taktım. Greco'daki yaldızlı potans düğmelerini Gibson'a aktardım:

DSCF7521_zpsa78d2150.webp

Greco'ya idareten bir pickguard buldum. Potans düğmelerini de ufo (çan da deniyor, ben gıcıklığımdan ufo demeyi tercih ediyorum) şekilli düğmeler ile değiştirdim. Hem kontrol etmek açısından daha pratik oldu, hem de kendi düğmeleri Gibson'a daha çok yakıştı bence.

DSCF7511cb_zps5ad9513d.jpg

seni gidi seni 🙂 valla ikisi de bal kaymak üstad 🙂

Geri