Zalımsın Fatih biliyorsun değil mi 😀
Zalımam ben zalımam zalımam zalımam 😀
Zalımsın Fatih biliyorsun değil mi 😀
Güle güle kullan hacı abiy 🙂 Kazasız belası olsun 🙂
Bu gitarı biliyorumm.. Harika bir gitar ancak sanırım cherry sunburst gibi bir rengi vardı, Asım abiyle öyle konuşmuştuk bu gitarı. Efsanedir. Ve eminim "böyle fender mi olur?" gibi yorumlara maruz kalıyordur.
Bu gitarı biliyorumm.. Harika bir gitar ancak sanırım cherry sunburst gibi bir rengi vardı, Asım abiyle öyle konuşmuştuk bu gitarı. Efsanedir. Ve eminim "böyle fender mi olur?" gibi yorumlara maruz kalıyordur.
Kendi gitarım satıldıgı takdirde kesinlikle kapınızı calacagım gitarınız satılmazsa.Aynen öyle;
Nakit ihtiyacından Gitar satılık. Her gün bir sürü insan Çin malı mı, replika mı, böyle Fender mi olur, seri no nedir, Asım C. G. kimdir vs gibi abuk subuk sor soruyor 🙂
İnşallah. Gitarı bilen bir kişi olarak sizin almanızı bende isterim. Bu arada özelden ilan linki yolladım.Kendi gitarım satıldıgı takdirde kesinlikle kapınızı calacagım gitarınız satılmazsa.
Öyle Fender'e can kurban...
Hibrid Fender🙂Öyle Fender'e can kurban...
Hibrid Fender🙂
Yok! bu şekilde bir mesaj gelmedi ama Çinden Replika gitar getirip gerçek diye millete satan elemanlardan mısın diye soran oldu.''selamun aleyküm, bu gitar ne kırması galdaş ?'' tarzı mesajlar da gelebilir bağlamacı abilerimizden. ^^
nedense aklıma gibsondan önce schecter ın demir demirkan sig. gitarı canlandı gözümde 😀
Cipsın kastım şop 😀
OFFFFFFFF!!!! Analı bacılı Gibson....