selam suhr satılık mı bende jp6 var takas düşünürmüsün
O tellerin ucunu kessene sevgili din kardesim birinin gozunu cikaracaksin. Cikarmasan bile kravati kaymis adamin yakasina yapismak istercesine bir duzeltme hissi yaratiyor insanda. Deminden beri kerpeten ariyorum bir nebze olsun kendimi rahatlatmak icin. Boyle sahne almak asla caiz degildir.
selam suhr satılık mı bende jp6 var takas düşünürmüsün
Malesefselam suhr satılık mı bende jp6 var takas düşünürmüsün
Hey masaallah,34212 eklentisini görüntülekardeşler bi arada, üçü de yolda 🙂
Benim bu gitarı satın aldığım yıl sanırım 2008'e tekabül ediyordu. Şimdi Ibanez'lerin durumu nasıl bilmiyorum ama sanırım Prestige serisi olsun olmasın hepsinin boyası kolayca dökülüyor. Çünkü gitara iyi bakmama rağmen gözle görülür bir sürü boya atmasıyla karşı karşıyayım. ESP'de ise öyle bir durum söz konusu değil. Aradaki işçilik kalitesi çok bariz.Benim İbanezin boyası en ufak değmede dökülüyordu. Hala bu sorun devam ediyormu
Hey Masaallah, kendimi ne gariban hissettim sayende! 🙂Benim Uzakdoğu'lu arkadaşlarımı takdim edeyim.
Elektroda;
Schecter Tempest Custom, İbanez AS103 artcore custom, modifiye edilmiş Squier CV 50s strat ve aramıza son olarak katılan, zaten pek az ayırabildiğim gitar vaktimde kendine yer edinmeye çalışan pek fuzuli ancak kendisi her yönüyle övgüyü hak eden Ibanez RG970qmz.