herzaman abi kulak çınlaması olursa bilicemki buluşma olmuş 🙂)
Bir yerlerimiz şişiyor bu başlıkta ama 😢
Eyvallah 🙂e abi elbet bir gün ankaraya yolunuz düşer misafirim olursunuz 🙂 nasibe kısmete bırakmayız direk denersiniz 🙂
Ahhh ahhh sorma Hakan ağabey, sadece Sn. @sibumi mi, hemen arkasında sevgili @braveblood salya mı akar, gözler mi dolar, bir yerler mi şişer 😢 Tam "Sen de mi Brütüs durumu", katlanacağız, yapacak bir şey yok...Aynen kardeşim! Vallah ül azim, sayın tış kapı mandalı işleri baganımız falan haklılar, ısrarla sabrımızı ve gücümüzü test edip duruyorlar. Etmesinler!! Konsolosluk basar gibi basıp, her bir şeye el koyacak gücümüz var elhamdüllah!!
Sayın @sibumi , lütfen efendim 🙂
Zaten Suhr, "Hadi bu yıl da taşaklı bir şeyler yapalım tam Tuğberk'in işini görecek cinsten, ama kol gibi fiyat etiketi koyalım ki alamasın deyyus" çetesinin başını çekiyor Eventide, Soldano ve Fulltone ile birlikte. Sahip olmayı da geçtim dünya gözüyle bir MK ya da Reb Beach görsem bana yeter 🙂
Heritage H150cm (2003), Gibson R8 (2011), Fender Eric Johnson (2011), Fender Custom Shop 1960 Ri Ltd (2011), bu kadarı ancak arzu tramvayı olur...😛Teşekkür ederim beğeniler için, yolu Antalya ya düşeni beklerim çay, kahve içmeye. Herkesin arzuladığı ekipmana kavuşması dileği ile.
Sap profili ve gövde ağacı hakkında bilgilendirebilir misin, çok güzel görünüyor bu arada 🙂
Zarif bir sapa sahip düyebilirim hele benim gibi etli saplarda çalmış biri için büyük bir kolaylık modern kasanın kesimi alt perdelere inişi gerçekten kolay kılan bir tasarım sap ve ağaçla ilgili detaylı sayısal bilgi icin öm ile size özellik kağıdını atayım ayrıca paslanmaz çelik fretlerim pazardan allah korusun nazardan özelliği mevcut 🙂Sap profili ve gövde ağacı hakkında bilgilendirebilir misin, çok güzel görünüyor bu arada 🙂
Sap profili ve gövde ağacı hakkında bilgilendirebilir misin, çok güzel görünüyor bu arada 🙂