Ne güzel mazeretler, allah bağışlasın...😉benim 15 aylık kerata sayesinde gitarı bile anca bugün tamamlayabildim. Oğluşum iflahımı kesiyor yürümeye başladığından beri.
Ne güzel mazeretler, allah bağışlasın...😉benim 15 aylık kerata sayesinde gitarı bile anca bugün tamamlayabildim. Oğluşum iflahımı kesiyor yürümeye başladığından beri.
Of abi, bu nedir yahu? Kaç yıllık birikim var orada? Maşallah diyelim, Allah herkese böyle gitar, amfi koleksiyonu nasip etsin. Çok güzel duruyorlar cidden.Ceriatone ampli ve Fender standart bakımda. Bir sipariş yolda gerisi yeni köşesinde.
Heritage H150cm (2003), Gibson R8 (2011), Fender Eric Johnson (2011), Fender Custom Shop 1960 Ri Ltd (2011), Extreme (Arkadaşın. Bulamadık kendimize bir akustik)
Ben de su maun Strat nerelerde diyordum.Bunlar da benim kıymetlilerim...
Soldan sağa;
1 - Fender USA Highway1 Strat
2 - Fender USA Deluxe Select Mahagony
3 - Ibanez Jem 777 SK
4 - Ibanez JS1000
Umaraım artık GAS'ım bir süre durur 🤣 (Aslında daha pedallar, ampliler ve ES335 ve Suhr Tele var sırada ama dur bakalım)
Sevgiler ve saygılar...
Bunu da anlamadım, Ibanez Jem 777SK için gerçekten çok ama çok komik fiyata aldım, bir de millet pazarlık edip, ölücülük yapıp, terbiyesizlik edip, satıcıların canını sıkıyormuş, garip doğrusu...Neyse onların sayesinde benim olmuş oldu, satıcılar adına üzücü ama benim adıma çok sevindirici oldu... 😀 Bayramda sevgili @OsmanBurak da olacak, gitarı görmek ve denemek isteyenler kendisi ile görüşebilir, benim de merak ettiğim Soldano ile bakalım neler düşüneceksiniz 😛...En sonunda şu Shocking Pink'i gördük, şehir efsanesine dönmüştü o gitar🙂 Güle güle kullanın.
Hmm...Bu gitar pek bilinmez, Fender in kendi sitesinde bile yok ve bildiğim kadarı ile TRde sadece birkaç tane var, bak kılladım şimdi ajan mısın sevgili @mego1 😒 (bu bir şakadır)...Ben benimkini USA'den getirtmiştim...İlk gitarım olması, kendisine has tonları ve tarzım da gereği, resimdeki gitarlar arasında benim göz bebeğimdir, kendisi...:smug:Ben de su maun Strat nerelerde diyordum.
Öncelikle güzel dilekleri için herkese teşekkür edeirm, umarım daha iyileri sizlerin olur...Sonrasında Ankara'daki arkadaşlara kapım açık, buyrun gelin birlikte çalalım, muhabbet ederiz, hem de tanışmış oluruz...
Hmm...Bu gitar pek bilinmez, Fender in kendi sitesinde bile yok ve bildiğim kadarı ile TRde sadece birkaç tane var, bak kılladım şimdi ajan mısın sevgili @mego1 😒 (bu bir şakadır)...Ben benimkini USA'den getirtmiştim...İlk gitarım olması, kendisine has tonları ve tarzım da gereği, resimdeki gitarlar arasında benim göz bebeğimdir, kendisi...:smug:
Sevgiler ve saygılar...
Bunu da anlamadım, Ibanez Jem 777SK için gerçekten çok ama çok komik fiyata aldım, bir de millet pazarlık edip, ölücülük yapıp, terbiyesizlik edip, satıcıların canını sıkıyormuş, garip doğrusu...Neyse onların sayesinde benim olmuş oldu, satıcılar adına üzücü ama benim adıma çok sevindirici oldu... 😀 Bayramda sevgili @OsmanBurak da olacak, gitarı görmek ve denemek isteyenler kendisi ile görüşebilir, benim de merak ettiğim Soldano ile bakalım neler düşüneceksiniz 😛...
Sevgiler ve saygılar...
Son temenni (teline vura vura çalın) pek hoşmuş... 🙂O gitar birkaç sene önce 1700 liraya kadar düşmüştü yanlış hatırlamıyorsam. Satıcısıyla ben de iletişime geçmiştim. Herkes gittigidiyor ya da sahibinden üzerinden GET açılmasını istemiş güven sorunu yaşadığı için, o da kabul etmemişti hiçbirini. "GET" diyeni blokluyordu o derece. Get'e yanaşmayınca da önce gitar, sonra para teklif edenler olmuş. Onlara da aynı cevap tabii. Biz biraz konuştuk ama açıkçası ben de cesaret edemedim, Mersin'de de tanıdık yoktu gitara bakacak, edecek vs. öyle kalmıştı. Siz keyfini sürün, tadına vara vara, teline vura vura çalın🙂
Oyy oyy, pek datlu bir setup mış...Mark V ve 2x12 Mesa kabin gönlümüzün tahtına oturdu valla...👍EBMM JPM LTD EDT Black Sugar
EBMM JPM BFR Cherry Burst
Mesa Boogie Mark V
36360 eklentisini görüntüle
Çok hoş gitarlar, güle güle kullanın...ES335in ayrı hastasıyız, aah ahh hele ki block inlay olsa tadından yenmez, durup dururken ağzımın suyu aktı 😀...Blackie'i satmıştınız diye hatırlıyorum, yanlış mı hatırlıyorum...36383 eklentisini görüntüle
Martin XC1T, ES335 , Blackie ve Clapton Signature Candy Green
Satmadım daha doğrusu satamadım o fiyata bile pazarlık yapanlara kızıp çekmiştim..Çok hoş gitarlar, güle güle kullanın...ES335in ayrı hastasıyız 😀...Blackie'i satmıştınız diye hatırlıyorum, yanlış mı hatırlıyorum...
Sevgiler ve saygılar...