Eehh, pes doğrusu, o fiyata da mı pazarlık oldu??? 😡Yok hayır zo
Satmadım daha doğrusu satamadım o fiyata bile pazarlık yapanlara kızıp çekmiştim..
Eehh, pes doğrusu, o fiyata da mı pazarlık oldu??? 😡Yok hayır zo
Satmadım daha doğrusu satamadım o fiyata bile pazarlık yapanlara kızıp çekmiştim..
Buyrun her zaman beklerim@doyle35 çok güzel gitarlar Şanlıurfa'ya gelince bir buluşma düzenleyelim. 😀
Harran'da öğretmenim valla çok iyi olur benim için 1-2 gitar atarım arabanın bagajına gelirim. İsterdim ki sizi Harran'a davet edeyim ama biliyorsunuz hiç bir şey yok o taraflarda. 🙂Buyrun her zaman beklerim
Yani olurmu öyle şey ne demekHarran'da öğretmenim valla çok iyi olur benim için 1-2 gitar atarım arabanın bagajına gelirim. İsterdim ki sizi Harran'a davet edeyim ama biliyorsunuz hiç bir şey yok o taraflarda. 🙂
O zaman Şanlıurfa'ya geldiğimde bir seslenirim size, stratı teleyi kapıp gelirim. 🙂Yani olurmu öyle şey ne demek
Gelin amfilerimi de denemiş olursunuz 🙂O zaman Şanlıurfa'ya geldiğimde bir seslenirim size, stratı teleyi kapıp gelirim. 🙂
Benimki de 93 yapımı Japon Rg560. Görüldüğü üzre kozmetik açıdan sıkıntılı ama başka sıkıntısı yok şükür. Hem paylaşmışken sizce bunun ederi nedir? Kozmetik sorunları göz önünde bulundurursak, satmayı düşünseniz ne kadardan koyardınız ilana? Satmayı düşünüyorum lakin kafamda hiç bir fiyat oluşmuyor 🙂
🙂 aynen doğal relic hocam doğru söyledin. Köprü Di Marzio ancak 10 sene önce hangi model olduğunu öğrenmiştim unutmuşum 🙂Doğal relic olmuş bu 😀
Bu arada Ibanez rg HSS... Çok ilgimi çekti valla , hem manyetik dizilimi, hem rengi. Bir şey soracağım, köprü manyetiği nedir acaba?
Eyvallah teşekkür ederim. O fiyatlara gidiyorsa hakkaten hiç gerek yok, yazık. Zaten 3000 tl ye gidecek gibi bir ümidim hiç olmadı ama bu dediğin gibi en fazla 900 e gider bence hocam.Maşallah, çok güzel, bence satmayın. 2013 başında 89 ya da 90 üretimi olması lazım, çok daha temiz bir tane Limited Edition RG560'ı 900 civarına almıştık bir arkadaşıma... Dövizi de göz önünde bulundurursak fretlerin ve sap cebinin durumuna göre 900-1200 TL arası oynar.
E. Johnson yerini Musicman Luke a bıraktı.Ceriatone ampli ve Fender standart bakımda. Bir sipariş yolda gerisi yeni köşesinde.
Heritage H150cm (2003), Gibson R8 (2011), Fender Eric Johnson (2011), Fender Custom Shop 1960 Ri Ltd (2011), Extreme (Arkadaşın. Bulamadık kendimize bir akustik)
Bence bu kadar çirkin görünüp, ton ve ergonomi bakımından iyi olan bir gitar daha yok. İyi günlerde kullanın. Bunun Koa'sına hastayım.E. Johnson yerini Musicman Luke a bıraktı.
Suhr Reb Beach mi yoksa?Koa 1 ay sonra bir aksilik olmaz ise. (marka farklı)