Atalay demiş ki:Vallahi alacağım bu gitardan, tekrar iyi gülerde kullan. Nedense çok içime sindi bu gitar. Manyetik olarak bahsettiğin modeli hiç bilmiorum umarım iyi ton verirler.
Bildigin Dimarzio X2N. Pis metalci isi 😆
Atalay demiş ki:Vallahi alacağım bu gitardan, tekrar iyi gülerde kullan. Nedense çok içime sindi bu gitar. Manyetik olarak bahsettiğin modeli hiç bilmiorum umarım iyi ton verirler.
thunderhead demiş ki:Atalay demiş ki:Vallahi alacağım bu gitardan, tekrar iyi gülerde kullan. Nedense çok içime sindi bu gitar. Manyetik olarak bahsettiğin modeli hiç bilmiorum umarım iyi ton verirler.
Bildigin Dimarzio X2N. Pis metalci isi 😆
ya yok abi ya klonlamış ya da fotokopi çektirmişdir,değilmi? 😆 😆Future_Dreamer demiş ki:Untouchable demiş ki:abi evine bi uşak arıyomusun :roll: ..Şu gitarların kokuları için bedavaya çalısırım valla..off yaa süpeerr 😉 8) :twisted:secks demiş ki:Aile fotoğrafı
Terbiyesizlik diyorum, bir de fotosunu koymuş yahu. Ayıp denen bir şey var.
Yoksam müzik evi mi orası? :roll:
Sonuç; 😢
Orionzis demiş ki:... bu arada okayd o gitarın degerini bil 😛 zamanında solagını az aramamıstım...
KaRaBaSH demiş ki:belki cayırdatacaktır 😀
masterofpuppetsasd demiş ki:düşünceniz doğru efendim 😀 full maun (bc rich stealth custom) bir gitarda bile inanılmaz tiz sesler veren
...
masterofpuppetsasd demiş ki:düşünceniz doğru efendim 😀 full maun (bc rich stealth custom) bir gitarda bile inanılmaz tiz sesler veren bu manyetik alder ve maple da neler yapmazki 🙂 sh8 gibi bass karakterli dolgun bir manyetik daha uygun kacıcaktır.ayrıca x2n cok kirli bir manyetiktir ben hiç hazzetmem kendilerinden.thunderhead sesimi duy x2n den uzak dur bence 😀
thunderhead demiş ki:masterofpuppetsasd demiş ki:düşünceniz doğru efendim 😀 full maun (bc rich stealth custom) bir gitarda bile inanılmaz tiz sesler veren bu manyetik alder ve maple da neler yapmazki 🙂 sh8 gibi bass karakterli dolgun bir manyetik daha uygun kacıcaktır.ayrıca x2n cok kirli bir manyetiktir ben hiç hazzetmem kendilerinden.thunderhead sesimi duy x2n den uzak dur bence 😀
Abi aldim bile manyetigi Dr Barlo'dan. Deneyip gormek lazim. Begenmezsem baska manyetik takarim sorun degil yani 🙂
edit: the jester sanada tesekkurler. Tavsiyelere her zaman acigim 🙂
DrB demiş ki:
PunK_dREaM demiş ki:ya yok abi ya klonlamış ya da fotokopi çektirmişdir,değilmi? 😆 😆Future_Dreamer demiş ki:Untouchable demiş ki:abi evine bi uşak arıyomusun :roll: ..Şu gitarların kokuları için bedavaya çalısırım valla..off yaa süpeerr 😉 8) :twisted:secks demiş ki:Aile fotoğrafı
Sonuç; 😢
PunK_dREaM demiş ki:ya yok abi ya klonlamış ya da fotokopi çektirmişdir,değilmi? 😆 😆Future_Dreamer demiş ki:Untouchable demiş ki:abi evine bi uşak arıyomusun :roll: ..Şu gitarların kokuları için bedavaya çalısırım valla..off yaa süpeerr 😉 8) :twisted:secks demiş ki:Aile fotoğrafı
Sonuç; 😢
Untouchable demiş ki:abi evine bi uşak arıyomusun :roll: ..Şu gitarların kokuları için bedavaya çalısırım valla..off yaa süpeerr 😉 8) :twisted:secks demiş ki:Aile fotoğrafı
bc rich stealth custom dediğine göre "death" in şarkılarını kastediyor olabilir..gogostar demiş ki:masterofpuppetsasd demiş ki:düşünceniz doğru efendim 😀 full maun (bc rich stealth custom) bir gitarda bile inanılmaz tiz sesler veren
...
Bu yorumun kökenini sorabilir miyim?
secks demiş ki:Aile fotoğrafı