Hocam çıkışta gelin. 🙂Biraz görgüsüzlükten bir şey olmaz sanırım.
"Kuş gibi uçarım, herkes yakalayamaz!" diyor. Anca uzaktan bakıyoruz yani.Acaba bird inlayları kuş kadar hafif demek için mi yaptılar 🙂
"Kuş gibi uçarım, herkes yakalayamaz!" diyor. Anca uzaktan bakıyoruz yani.
Paul Reed Smith'in annesi kuslara cok ilgiliymis, hatta bir nev-i kus bilimcisi diyebiliriz. Bu sebepten bird inlay var gitarlarda. Dovmesi var bende o da ayri mesele.
Baştacım, Fender 50s Mexico Surf Green w/Seymour Duncan Hot Rails Bridge, Fender 57/62 Middle-Neck.
Bu güzellik Epiphone mu abi? Mobildeyim headstock'u okuyamıyorum tam 😀 Yeni sanırım, öyleyse hayırlı olsun 🙂Alıp satmaktan yoruldum.
Onca gitardan sonra elimde tutmak istediğim gitarlarım ;
Sade ve öz 🙂
Kafam rahat 😀
Bu güzellik Epiphone mu abi? Mobildeyim headstock'u okuyamıyorum tam 😀 Yeni sanırım, öyleyse hayırlı olsun 🙂
Çok iyi gitar abi ya özellikle beyaz çok güzel görünüyor 🙂Sağolasin Furkan 🙂
Çok olmadı alalı.
Evet epiphone les paul custom pro.
Vallahi yağımızda kavruluyoruz 😀
İnşaallah Furkan 🙂 🙂Çok iyi gitar abi ya özellikle beyaz çok güzel görünüyor 🙂
Umarım (ikimiz için de 😀 ) buraya Gibsonlarımızı Fenderlerimizi atacağımız zamanlar da gelir.. Şöyle wine red bi LP Custom Shop mesela.. 😀
İced tea R0 daha güzel bence o jınjıncı gitarı,short tennon 11 Ibs Ve CS !Çok iyi gitar abi ya özellikle beyaz çok güzel görünüyor 🙂
Umarım (ikimiz için de 😀 ) buraya Gibsonlarımızı Fenderlerimizi atacağımız zamanlar da gelir.. Şöyle wine red bi LP Custom Shop mesela.. 😀
Valla Gibson Les Paul olsun çamurdan olsun 😀İced tea R0 daha güzel bence o jınjıncı gitarı,short tennon 11 Ibs Ve CS !
Geçenlerde @erenkavukcu ile Tünel'de bir Heritage gördük de.. Ben hayatımda böyle bir güzellik görmedim ya. Modelini bilmiyorum vitrinde gördük çok da bakamadık ama gerçekten muhteşem bir gitardı..Heritage daha güzel,lütiyeleri yaşlılıktan çakallık yapmayı unutmuş hele ki GP'de Bir H535 incelemesi var ya o gitar nefissss.Muhteşem bir görsele sahip,LP'lere olmayan Headstock gitara cuk oturmuş
Edit:Ulan konuyu LP Custom'dan H535'e saptırmışım kendimi tebrik ediyorum.