Epi LP arayışım bitti çok şükür, belki üst eşikle, kemik tuner seti falan eklerim.
Selam sağdaki Mark Tremonti signature mı?Biraz görgüsüzlükten bir şey olmaz sanırım.
Selam,Selam sağdaki Mark Tremonti signature mı?
Çok üst düzey gitarlar, güle güle kullanın. Bi aralar çok opeth dinlerdim, ordan kalma bi hayranlığım var prs yeSelam,
Değil, SC245 25th Anniversary.
Benim eski SC 245'im...Biraz görgüsüzlükten bir şey olmaz sanırım.
Teşekkürler. İlk dönem Tremonti'den bende vardı, gayet de güzel gitar. Yeni dönem modellere tremolo eklenmiş, sap profili değişmiş, eh işte. SC245 gayet modern bir Les Paul. Bende bir Heritage var, kişisel görüşüm şu ana kadar denediğim en gerçekçi Les Paul ama SC245 çalım rahatlığı, sağlamlık (sap ayarı, akort tutma, swtich sağlamlığı) açısından çok daha üst düzey bir gitar.Çok üst düzey gitarlar, güle güle kullanın. Bi aralar çok opeth dinlerdim, ordan kalma bi hayranlığım var prs ye
Ah bir de solağını üretseler şunun. Rock dolu günler dilerim, çok seksi bir gitar.Gibson Explorer 2012 Cherry, 2900 TL ye almıştım ikinci el. Muhteşem bir tonu var.
60740 eklentisini görüntüle .
Türkiye'de normalide fazla tutulan gitar olmadığı için solağı gelmiyor maalesef.Ah bir de solağını üretseler şunun. Rock dolu günler dilerim, çok seksi bir gitar.
@Sr22DeT iyi günlerinde çal. Kadro demişsin, Fenerbahçenin bıyıklısı Terraneo ile akrabalık, dostluk vs. bir hukukun var mı? Varsa bir el ver bizlere de 🙂
Japonlarda bıyık olmuyor, futbol ve fenevbaçe için buraya yazmak isteyenlere seni devrediyorum..
pardon iyi niyet mi talep ettim ben ? yazdın bişiler bende yazdım bişiler olanlar bunlardan ibarettir!Ok
Ekleme: Devrolunmuşken, ilk mesajımdaki iyi niyeti de hakkım olarak geri alıyorum.
pardon iyi niyet mi talep ettim ben ? yazdın bişiler bende yazdım bişiler olanlar bunlardan ibarettir!