63952 eklentisini görüntüle
@aytarslan 'tan elime takasla geçti. Sağolsun gitarın her özelliğini gösterdi. Eve geldiğim gibi pickguard'ı çıkarttım. 1 saattir kurcalıyorum. Mis gibi gitar valla...
SX olmasına SX amma hiç normal SX tele denememiş biri olarak pek karşılaştırma yapamam. Ama tabii ki gitar hakkındaki görüşlerimi yazarım şimdi 🙂
SX olmasına SX amma hiç normal SX tele denememiş biri olarak pek karşılaştırma yapamam. Ama tabii ki gitar hakkındaki görüşlerimi yazarım şimdi 🙂
E Gibson'muş bu! 🙂 Hayırlı olsun.Epiphone Les Paul Black Beauty 2002 🙂 🙂 Genel yorumlar "Cort'u satma pişman olursun" şeklindeydi ama gerçekten çok sevdim gitarı. Biraz "eşek ölüsü gibi" diyebiliriz ama çok ayakta çalmadığım için sorun olmuyor şimdilik 😀
64240 eklentisini görüntüle 64242 eklentisini görüntüle 64243 eklentisini görüntüle 64244 eklentisini görüntüle
Ehehe truss rod'a Gibson yazmış adamlar bir nebze olsun hevesimi alayım diye. 😀 Eyvallah. 🙂E Gibson'muş bu! 🙂 Hayırlı olsun.
Maşallaaaah çok şık gitar, güle güle kullan 🙂 Şu orta humbuckerdan 3-5 ses dinletirsin artık nası çıkıyomuş sesi hiç haberimiz yok 😀Epiphone Les Paul Black Beauty 2002 🙂 🙂 Genel yorumlar "Cort'u satma pişman olursun" şeklindeydi ama gerçekten çok sevdim gitarı. Biraz "eşek ölüsü gibi" diyebiliriz ama çok ayakta çalmadığım için sorun olmuyor şimdilik 😀
64240 eklentisini görüntüle 64242 eklentisini görüntüle 64243 eklentisini görüntüle 64244 eklentisini görüntüle
Eyvallah 🙂 SX'i duyalım da önce bi ehehe 😀 Ya ses olarak tam köprüyle neck manyetiğinin arası bir şey, kayıt atarım bi ara foruma. 🙂Maşallaaaah çok şık gitar, güle güle kullan 🙂 Şu orta humbuckerdan 3-5 ses dinletirsin artık nası çıkıyomuş sesi hiç haberimiz yok 😀
Epiphone Les Paul Black Beauty 2002 🙂 🙂 Genel yorumlar "Cort'u satma pişman olursun" şeklindeydi ama gerçekten çok sevdim gitarı. Biraz "eşek ölüsü gibi" diyebiliriz ama çok ayakta çalmadığım için sorun olmuyor şimdilik 😀
Aman deyim abi sapı falan elimde kalır bak gitarın, maşallah de 🤣🤣Aboooooooo!!! Ne gözel de gece rengi!! Keşşşşşke benim olsaaaa!!!!!!!
Aman deyim abi sapı falan elimde kalır bak gitarın, maşallah de 🤣🤣
Saddlelar krom ya da krem rengi ile değişecek.
super gorelim tabii!Sadece sap pozisyonunda mini humbucker olan bir gitar da yolda, yakinda koyarim buraya.
Ne guzel bir Carvin. Tam control freak isi 🙂