63952 eklentisini görüntüle
@aytarslan 'tan elime takasla geçti. Sağolsun gitarın her özelliğini gösterdi. Eve geldiğim gibi pickguard'ı çıkarttım. 1 saattir kurcalıyorum. Mis gibi gitar valla...
SX olmasına SX amma hiç normal SX tele denememiş biri olarak pek karşılaştırma yapamam. Ama tabii ki gitar hakkındaki görüşlerimi yazarım şimdi 🙂
SX olmasına SX amma hiç normal SX tele denememiş biri olarak pek karşılaştırma yapamam. Ama tabii ki gitar hakkındaki görüşlerimi yazarım şimdi 🙂
E Gibson'muş bu! 🙂 Hayırlı olsun.Epiphone Les Paul Black Beauty 2002 🙂 🙂 Genel yorumlar "Cort'u satma pişman olursun" şeklindeydi ama gerçekten çok sevdim gitarı. Biraz "eşek ölüsü gibi" diyebiliriz ama çok ayakta çalmadığım için sorun olmuyor şimdilik 😀
64240 eklentisini görüntüle 64242 eklentisini görüntüle 64243 eklentisini görüntüle 64244 eklentisini görüntüle
Ehehe truss rod'a Gibson yazmış adamlar bir nebze olsun hevesimi alayım diye. 😀 Eyvallah. 🙂E Gibson'muş bu! 🙂 Hayırlı olsun.
Maşallaaaah çok şık gitar, güle güle kullan 🙂 Şu orta humbuckerdan 3-5 ses dinletirsin artık nası çıkıyomuş sesi hiç haberimiz yok 😀Epiphone Les Paul Black Beauty 2002 🙂 🙂 Genel yorumlar "Cort'u satma pişman olursun" şeklindeydi ama gerçekten çok sevdim gitarı. Biraz "eşek ölüsü gibi" diyebiliriz ama çok ayakta çalmadığım için sorun olmuyor şimdilik 😀
64240 eklentisini görüntüle 64242 eklentisini görüntüle 64243 eklentisini görüntüle 64244 eklentisini görüntüle
Eyvallah 🙂 SX'i duyalım da önce bi ehehe 😀 Ya ses olarak tam köprüyle neck manyetiğinin arası bir şey, kayıt atarım bi ara foruma. 🙂Maşallaaaah çok şık gitar, güle güle kullan 🙂 Şu orta humbuckerdan 3-5 ses dinletirsin artık nası çıkıyomuş sesi hiç haberimiz yok 😀
Epiphone Les Paul Black Beauty 2002 🙂 🙂 Genel yorumlar "Cort'u satma pişman olursun" şeklindeydi ama gerçekten çok sevdim gitarı. Biraz "eşek ölüsü gibi" diyebiliriz ama çok ayakta çalmadığım için sorun olmuyor şimdilik 😀
Aman deyim abi sapı falan elimde kalır bak gitarın, maşallah de 🤣🤣Aboooooooo!!! Ne gözel de gece rengi!! Keşşşşşke benim olsaaaa!!!!!!!
![]()
Aman deyim abi sapı falan elimde kalır bak gitarın, maşallah de 🤣🤣
Saddlelar krom ya da krem rengi ile değişecek.
![]()
super gorelim tabii!Sadece sap pozisyonunda mini humbucker olan bir gitar da yolda, yakinda koyarim buraya.
Ne guzel bir Carvin. Tam control freak isi 🙂