Teşekkürler🙂Tam dediğiniz gibi all-in one kafasında bir gitar😀Merak eden olursa diye yazayım ,üstteki iki pottan biri pasif volum(Push/pull) diğeri pasif ton kontrol.Devreyi aktife alınca üstteki ton kontrol iptal oluyor alltaki diğer ikisi treble ve bass ton kontrolü yapıyor.(Piezolularda ise pasif ton kontrol , akustik/normal ses blend için kullanılıyor keşke bu sistem için de bir fonksiyonu olsaymış🙂)Ne guzel bir Carvin. Tam control freak isi 🙂
hahahhaah 😀
😏hahahhaah 😀
Güle güle çal abi 🙂uzun bir aradan sonra bende bir şey paylaşayım dedim. Caparison Dellinger ve Through And Through (TAT)
64855 eklentisini görüntüle
Ne zaman yeni bir gitar arayışına girsem ve ne alsam acaba diye düşünürken Carvin gördüğüm anda büyüleniyorum!
İyi dilekleriniz için teşekkürler🙂Ben çok tesadüfen hiç aklımda yokken ikinci el olarak almıştım , o yüzden sap profili tam istediğim gibi değil/ama işçilik üst seviye(özellikle fret işçiliği) ve ağacın rezonansı/sustain gerçekten yüksek.Tabii alışkanlık meselesi uzun süre çalınca hepsine alışıyor el.Ama '0' alınacaksa , Carvin'in tüm gitarları custom olduğu için radius ve skala yı seçebilmek veya renk/kapak/gövde/klavye ağacını belirleyebilmek çok avantajlı ve bence hala çoğu markadan ucuza sunuyor gitarlarını.Ne zaman yeni bir gitar arayışına girsem ve ne alsam acaba diye düşünürken Carvin gördüğüm anda büyüleniyorum!
Harika duruyor ve eminim çalımı ve tonları görünümü kadar iyidir.
Elinizde eskisin 🙂
Tadı da görüntüsü kadar güzel mi? Hiç denemedim bu seriyi.Akşam modifiyesi ve Ibanez ART Iron Cross White 🙂
65080 eklentisini görüntüle 65081 eklentisini görüntüle 65082 eklentisini görüntüle 65086 eklentisini görüntüle
Açıkçası strat kafalıyımdır ve ne zaman heves edip Les Paul kasa Epi, Cort vb. aldıysam fazla kullanmadan sattım. Fakat bu gitara bayıldım. Hem sap olarak, hem işçilik olarak hem de nefis canlı tonlar veren, değiştirmeye gerek olmayan aktif manyetikleriyle çok güzel bir gitar. Tam modeli ART120 bu arada.Tadı da görüntüsü kadar güzel mi? Hiç denemedim bu seriyi.
İlham veren Hetfield amcaya selamlar tabi bu arada. 🙂@devastator iyi günlerde kullanın. Yaptığınız stickerlama işlemi de gayet hoş durmuş. 🙂
Bunun siyah uzeri gold olan versiyonu da bi bu kadar güzel 🙂İlham veren Hetfield amcaya selamlar tabi bu arada. 🙂