Sekizlemişsiniz,resmen şampiyonlar ligi olmuş 😀68057 eklentisini görüntüle
Soldan sağa: 1. Carvin DC400
2. USA Dean MAB Gloss Natural
3. Fender Custom Shop Custom Deluxe Stratocaster
4. Carvin DC200
5. 1984 Ibanez DT355
6. 1993 Japon Fender Squier Series Stratocaster
7. Custom Built G&L Legacy
8. Gibson Les Paul Goddess
68057 eklentisini görüntüle
4. Carvin DC200
5. 1984 Ibanez DT355
nerede yaptiriyorsun gitarlari?
Hocam Gibson'ı en alta asarken hiç mi içiniz acımadı, yazık değil mi o da gitar değil mi neden dışladınız onu... 😢Vakit buldukça askı montajı yapıp gitarlarımı asıyorum. Zulada bir kaç tane daha gitar var yakında onları da asacağım. Bu arada askı yükseklikleri özellikle bu şekilde ayarlandı,. Uzun vadede duvarla ilgili yeni bir projem olacak, gerçekleştirebilirsem buradan paylaşacağım.
Tam olarak ne tarz bir işle uğraşıyorsunuz? Mermi olarak ise başlayabilirim.68057 eklentisini görüntüle
4. Carvin DC200
5. 1984 Ibanez DT355
2016'nın ilk günü aldığım yeni gitarım ikizine kavuşmak için yarın yola çıkıyor...
68103 eklentisini görüntüle
Hocam dandik kore malına bu kadar para verilir mi ? Onun yerine Petrucci Aksaray edition'u alabilirdin.
Düzeltme için teşekkürler hep karıstırıyorum o 2 rengi 🙂 düzelttim mesajımıVintage Sunburst' den daha çok Tobacco Burst gibi gözüküyor. Işıktan mı acaba?
Düzeltme için teşekkürler hep karıstırıyorum o 2 rengi 🙂 düzelttim mesajımı
benim aldıgım 2006 modeldi ama sanırım 2007 den sonra üretiilmedi abanoz klavyeli studio'lar... ben rosewood dan daha cok sevdim acıkcası, biraz sert karakterli tonları ama klavye cok rahat 🙂kaç modeldi abanoz klavye studyo? 2000 ortalarında 92-94-96 model abanoz klavyeli studyolarım vardı. yine sesleri aynı değildi hiç birinin ama çok güzel gitarlardır abanoz studyolar severim 😉
sonra kız da demişki ne kadar zengin ve daymbekderıl bir erkek.Evladım, öğrenci pasosu ile anca bunları alabiliyoruz 😛