92 model hocam. geçmişini bilmiyorum forumda @nurialcho dan satın aldım 🙂Hocam bundan sanki Umut Mutku'da da vardı. '89 model mi?
92 model hocam. geçmişini bilmiyorum forumda @nurialcho dan satın aldım 🙂Hocam bundan sanki Umut Mutku'da da vardı. '89 model mi?
Yıllarca USA Fender kullandım ve Japon Ibanez'le tanıştıktan sonra aynı noktaya geldim. 😉
Abi açıkcası ben hiçbir zaman single gitarlarla anlaşamadım. İsteklerime karşılık vermiyorlar. Ha güzel midir? Güzeldir, ona lafım yok. Bu Ibanez'e bir yılda alıştım, alıştıktan sonra bir daha da bırakamadım.. 😗Yıllarca USA Fender kullandım ve Japon Ibanez'le tanıştıktan sonra aynı noktaya geldim. 😉
bi les paul kasa modeli hoşuma gitmişti ama dükkanlarda bulup deneyemedim.@geçmeyen_grip
Fiyatına göre güzel gitarları var. Yurtdışında satılan fiyat ne ise bizim ülkede de hemen hemen aynı fiyattan gidiyor. Endonezya üretimi bir modellerini kullanıyorum ama tavsiyem kore üretiminden aşağısına bakmamanız.
Amerikan üretimler ise şahane.
Ankara Meşrutiyet Şubelerinde solak Solo 6 Custom vardı 2 ay kadar önce, satıldı mı bilemiyorum ama.bi les paul kasa modeli hoşuma gitmişti ama dükkanlarda bulup deneyemedim.
Çiçek gibi olmuş @gurkanisevic kardeşim.77408 eklentisini görüntüle 77409 eklentisini görüntüle
İlk Schecter'im KM7...7 telli kastı bu yaştan sonra onu söyleyeyim 🙂
Teşekkür ederim dostum 🙂 metroya yanaşırsan beklerim face ten dürt 🙂
Sen buğdayları makinaya koy , metroya yanaşması kolay 😀Teşekkür ederim dostum 🙂 metroya yanaşırsan beklerim face ten dürt 🙂
Heyt be! Ama o Jackson gibi değil onu söylemeden geçemeyeceğim.77408 eklentisini görüntüle 77409 eklentisini görüntüle
İlk Schecter'im KM7...7 telli kastı bu yaştan sonra onu söyleyeyim 🙂