Tek dileğim Turgut Ağabey in gitarlarını canlı kanlı görmek ... Son nokta 🙂
Uzerindeki manyetikler neler?
Özelden adres atıyorum 🙂Ben de sizlerin adreslerinizi bulabilsem ya 😀😀😀
Gfs Dream 90Uzerindeki manyetikler neler?
Sarı ve beyaz stratta alırsanız çiftleştirirken daha çok renk seçeneğin olur🙄 r.i.p Mendel
AK95 SD '59 Model Modified ve Warmoth EMG 81-60 Telecaster'lar. Hepsini satıyorum🙂)
43832 eklentisini görüntüle
43833 eklentisini görüntüle
Teşekkür ederim 🙂 . Maksim Kırıkoğlu' dan ikinci el olarak satın almıştım Viper'ı. Yoksa siz misiniz? 😀
Teşekkür ederim 🙂 . Maksim Kırıkoğlu' dan ikinci el olarak satın almıştım Viper'ı. Yoksa siz misiniz? 😀
Teşekkürler, yakında satmayı düşünmüyorum açıkçası onu, içlerinden en rahat olarak kullanabildiğim gitar. 24.75" skalaya pek bir önyargı ile yaklaşmıştım, son perdelere basabilecek miyim vs. fakat alışınca, diğerlerini kullanmak zor geliyor şuan 😀. 2002 yılından bu yana bu kadar el değiştirip bu kadar temiz kalması da bir hayli şaşırtıcı açıkçası, demek alan herkes benim kadar takıntılıymış bu konuda 🙂Yok hayır Maksim Kırıkoğlu değilim fakat eğer ton podu yerinde duran küçük switch ''killswitch'' ise büyük ihtimal ilk sahibi olduğum Viper 1000 deluxe olsa gerek 🙂
Sanırım baya bir gezmiş dolaşmış gitar ve daha önce sattıktan sonra yine alıp, askerlikte gitar fazlası olduğu için satmıştım... Eğer satmayı düşünürseniz lütfen bi msj yazınız ileride 🙂
İyi günlerde kullanın gitarlarınızı =)
Teşekkürler, yakında satmayı düşünmüyorum açıkçası onu, içlerinden en rahat olarak kullanabildiğim gitar. 24.75" skalaya pek bir önyargı ile yaklaşmıştım, son perdelere basabilecek miyim vs. fakat alışınca, diğerlerini kullanmak zor geliyor şuan 😀. 2002 yılından bu yana bu kadar el değiştirip bu kadar temiz kalması da bir hayli şaşırtıcı açıkçası, demek alan herkes benim kadar takıntılıymış bu konuda 🙂
LP Studio çok şık duruyor. 2016 mı?
Hayır 2011 wine redLP Studio çok şık duruyor. 2016 mı?