hocam 2015 model hardcase'i nereden aldınız les paul için? arıyorum lakin bir türlü bulamadım türkiye'de.Hayır 2011 wine red
hocam 2015 model hardcase'i nereden aldınız les paul için? arıyorum lakin bir türlü bulamadım türkiye'de.Hayır 2011 wine red
Onu Köln den almıştım hocam 2.eldi 150dolar gibi bir fiyatı vardı hatta aynı mağazanın internet sitesi de var 140euroya kadar türkiyeye vergisiz gönderim yapıyorlar, musicstore.dehocam 2015 model hardcase'i nereden aldınız les paul için? arıyorum lakin bir türlü bulamadım türkiye'de.
70 euro siye biliyorum ama siniri. 140 euro sitenin guvencesi gibi bir sey mi??Onu Köln den almıştım hocam 2.eldi 150dolar gibi bir fiyatı vardı hatta aynı mağazanın internet sitesi de var 140euroya kadar türkiyeye vergisiz gönderim yapıyorlar, musicstore.de
Hocam kusura bakmayın yanlış yazmışım 140 değil 1400olacak bahsettiğim konu da ticaret yaptığınıza dair vergi yani şahıs olmaktan çıktığınız sınır, normal vergi sınırı dediğiniz gibi 70euro civarı70 euro siye biliyorum ama siniri. 140 euro sitenin guvencesi gibi bir sey mi??
Mini switch ne icin??78728 eklentisini görüntüle
Burcin Ankara' nin titiz ve ozenli eseri.
Ağaçtan mı yapıldı o pickguard?? Ben de istiyorummmm78728 eklentisini görüntüle
Burcin Ankara' nin titiz ve ozenli eseri.
Bildigin duz pickguard, agac degil. Burcin Ankara'nin facebook hesabindan nasil yaptigina bakman lazim. Ben ilk gordugumde ustume inme indi!Ağaçtan mı yapıldı o pickguard?? Ben de istiyorummmm
Halilozz' un onermesi sayesinde kendisi ile bilgi sahibi oldum ve gitarimi onunla toplamaya karar verdim. Iyi ki boyle olmus. Kendisi pedal terzisi🙂 facebookta aratabilirsinCanhan kim abi bu Burçin Ankara ?
hayırlı olsun abi çok güzelmiş
Nakdim cikismadi, bi aydir goz kesiyorum. Ama elden cikarmak istediginde ilk adres ben olayim 🙂
Tesadüfen satıcı kuzenimin sahne arkadaşı çıktı. Kısmet.Nakdim cikismadi, bi aydir goz kesiyorum. Ama elden cikarmak istediginde ilk adres ben olayim 🙂