soldaki ikili çok çirkin duruyor,modellerin adı ne?Ernie Ball Musicman John Petrucci Signature Collection
81924 eklentisini görüntüle
81923 eklentisini görüntüle
Ben sipariş verdim ama 8 ay nasıl bekleyeceğim bilmiyorum 🙁 İnlay konusunda Daemoness'e daha ucuz fiyatlara taş çıkartıyor. Konu ile alakasız fakat Türkiye'deki patlamayı duyduğunu ve nasıl olduğumu sordu, duyarlı bir luthier Kemas 🙂Evet arkadaşlar, Lionheart Guitars'dan yeni sipariş verdiğim gitarım yapım aşamasında.
81947 eklentisini görüntüle
Desem de inanmayın 🙁 Arada stresten elini kolunu yiyen vardıysa özür dilerim 😀 Paylaşmamak için fazla güzel.
John Petrucci'de yorum yazınca sevinmedik değil hani..Ernie Ball Musicman John Petrucci Signature Collection
81924 eklentisini görüntüle
81923 eklentisini görüntüle
Gitar ateş ediyor resmen abi 🙂 Satmayı düşünüyor musun? 🙂 🙂 🙂Plastik parçaları yeniledim, bir de kestirdiğim truss rod kapaklarından ekledim:
81997 eklentisini görüntüle
Gitar ateş ediyor resmen abi 🙂 Satmayı düşünüyor musun? 🙂 🙂 🙂
Kaç yaşındaydı bu gitar abi?Değerini verebilecek biri olduğunu sanmadığım için düşünmüyorum 🙂 Hoş, sattım diyelim, yerine ne alacağım sorunu da var 😒
Kaç yaşındaydı bu gitar abi?
Mis gibi ya. Hayırlı günlerde kullanmak nasip olsun abiKendisi 82'li, 34 yaşında bir taze 🙂
Mis gibi ya. Hayırlı günlerde kullanmak nasip olsun abi
Bakalım ben de bu ara Gibson Traditional Les Paul araştırıyorum umarım yüzümü kara çıkarmaz 🙂Eyvallah. Beni Gibson'un zalım kollarından kurtardı sağolsun 😀
Bakalım ben de bu ara Gibson Traditional Les Paul araştırıyorum umarım yüzümü kara çıkarmaz 🙂