Ve aileye yeni bir gitar "ibanez premium" katılır. 😀
Yok gayet sağlam 😀Tavanda sakat olmamış mı biraz ☺
Don Felder signature mı bu??????????
Troy Stetina metodu full Türkçe değil mi? Bir de nereden temin ettiğiniz öğrenebilir miyim?3 gündür almak için bayağı uğraştım ama değdi. Son çocuğumuz da geldi; Fender Baja Telecaster. Diğer gitarları da toparlayıp bir aile fotosu koymayı planlıyorum.
82965 eklentisini görüntüle
Troy Stetina metodu full Türkçe değil mi? Bir de nereden temin ettiğiniz öğrenebilir miyim?
Teşekkür ederimHaha, o arada kalmış. Evet full türkçe, özel mesajla gönderdim aldığım yeri, oradan alabilirsiniz.
Haha, o arada kalmış. Evet full türkçe, özel mesajla gönderdim aldığım yeri, oradan alabilirsiniz.
Ben direk buraya yazayım en iyisi çünkü 7 kişi sordu 🙂 gitarpark.com diye bir siteden aldım 1 günde kargoyla geldi. Orada kalmadıysa bkmkitap.com dan da alabilirsiniz. Ama bu sitenin online alışveriş kısmında sıkıntı var önce telefon açarsanız daha iyi olur.Konuyla ilgili bir ö.m. de ben alabilirsem sevinirim. Teşekkürler..
Gördüğüm en yakışıklı stratlardan biri, çok şık 😉Bu da benim "stratomaster" partcasterim 😀.
82233 eklentisini görüntüle 82234 eklentisini görüntüle
82235 eklentisini görüntüle
Şu GL headstock tasarımını sevemedim gitti. Güzel gitar ama. Hayırlı olsun abi 🙂