Ben de değmek isterim...🤣
Ben de değmek isterim...🤣
İnsallah lkardeşim, mutlulukla çal!.. @geceyebakanYolun buralara düşerse neden olmasın abi, her zaman beklerim 😀 @uvidinli
Son zamanlarda gördüğüm en güzel gitarlardan biri. Güle güle çal. İsabetli bir seçim olmuş. 👍
çok teşekkür ederim abi, almaya giderken aklımda bin türlü soru vardı ama iyi ki almışım dedirtti. Daha güzelleri sizin olsun 🙂Son zamanlarda gördüğüm en güzel gitarlardan biri. Güle güle çal. İsabetli bir seçim olmuş. 👍
Grecoyu ne yapalim abi?
Resimlerde çimen yeşili gibi duruyor.. Güzel gitar.Endorserı olduğum yeni Shaman JPM Ocean Blue Sunburst elime ulaştı, gerçekten muazzam görünüyor, akşam sahnede çalmak için sabırsızlanıyorum.
Kesinlikle açık ara çok iyi, ısrarla öneriyorum.Resimlerde çimen yeşili gibi duruyor.. Güzel gitar.
Humbuckerlar dikkatimi çekti, sitesinde Lace tarafından yapıldığı yazıyor. Performansı nasıl açık SD,Dimarzio, vs'lere göre? Gerçekten sessiz mi?
Bir tane Alimutone ısmarladım bugün bakalım nasıl çıkacak. Dediğiniz gibi sessiz ise 30$ farka değer.. Yanlız 3.4k rezisans bana biraz az geldi, bakalım istediğim çıkışı alabilecek miyim.. Teşekkürler.Kesinlikle açık ara çok iyi, ısrarla öneriyorum.
Amfi, ses düzeyi, gitarın ağacı bunlarda etkiliyor tabi sonucu, umarım memnun kalırsınız...Bir tane Alimutone ısmarladım bugün bakalım nasıl çıkacak. Dediğiniz gibi sessiz ise 30$ farka değer.. Yanlız 3.4k rezisans bana biraz az geldi, bakalım istediğim çıkışı alabilecek miyim.. Teşekkürler.
Amfi, ses düzeyi, gitarın ağacı bunlarda etkiliyor tabi sonucu, umarım memnun kalırsınız...
Teşekkürler. Maun gövdeli, abanoz klavyeli bir Les Paul' de deneyeceğim ; onda iyi sonuç alacağımı düşünüyorum.Amfi, ses düzeyi, gitarın ağacı bunlarda etkiliyor tabi sonucu, umarım memnun kalırsınız...
Peki yeni bir cümleye ufak harfle başlamak?tabiri caizse ''grammar police'' olmak istemiyorum ama artık de/da eklerini ayrı yazmayı öğrenelim lütfen!
dolayısıyla ''bunlar da''
küçük harfle başlamak cümlenin anlamını değiştirmiyor lakin!Peki yeni bir cümleye ufak harfle başlamak?
Ben yanlışlıkla yapmışım ama siz ısrarla aynı hataya devam ediyorsunuz.küçük harfle başlamak cümlenin anlamını değiştirmiyor lakin!