istediğimiz gitarları da koyuyoduk buraya değil mi?
o zaman, amanın amman
Rickenbacker 381V60
Senin değilse koyamıyorsun 🙂
istediğimiz gitarları da koyuyoduk buraya değil mi?
o zaman, amanın amman
Rickenbacker 381V60
aaa yok benim değil vallaSenin değilse koyamıyorsun 🙂
Amanın !Dünyada yalnızca 100 adet üretilmiş olan, Paradise firmasının, ünlü virtuoz Jason Becker'a özel yaptığı gitarın 28.si, test için şu an benimle birlikte...
86885 eklentisini görüntüle
Daha yeni deneme fırsatı buluyorum ama ses kartım olsa size bunu dinletmeyi çok isterdim. Bu kadar ilginç bir gitar ilk defa çaldım. Hevesim geçmez inşallah 🙂Takasla elime geçen guzel bir alet 🙂
Daha yeni deneme fırsatı buluyorum ama ses kartım olsa size bunu dinletmeyi çok isterdim. Bu kadar ilginç bir gitar ilk defa çaldım. Hevesim geçmez inşallah 🙂
Abi hambucker single ve p90 manyetikli. Vox hdc77. Gerçekten ilginç bir gitar
Ne bileyim volumu 5e alınca ses kaybetmeden nerdeyse clean alabiliyorsun. Humbuckerını çok başarılı bulmasamda aşırı geniş bir ton yelpazesi sunuyor. Ayrıca ilk defa bir yarı akustik çaldığım için ve sgleri her zaman çok sevdiğimden çok guzel bir hissiyat oluşuyor. Bunlar bir yana nedendir anlamadım berbat bi sustain var. Öyle yani, biraz mutluyumda 😀 paylaşmak istedim sizlerle.Yahu markayı ve manyetikleri gördük elhamdülillah 🙂
İlgincine giden nedir onu merak ettim. Şevket'im tutmaz merak etme 🙂
Ne bileyim volumu 5e alınca ses kaybetmeden nerdeyse clean alabiliyorsun. Humbuckerını çok başarılı bulmasamda aşırı geniş bir ton yelpazesi sunuyor. Ayrıca ilk defa bir yarı akustik çaldığım için ve sgleri her zaman çok sevdiğimden çok guzel bir hissiyat oluşuyor. Bunlar bir yana nedendir anlamadım berbat bi sustain var. Öyle yani, biraz mutluyumda 😀 paylaşmak istedim sizlerle.
İyi bayramlar 🙂
Eskiden bir fıkra vardı...
Kimseye kulak asma, markaya da takılma kardeşim.Abi çoğu kişi aria diye burun kıvırdığı için öyle yazdım 🙂
Elimdeki gayet ideal bir gitar.
Sap profili ince, çalım rahat.
Denemeden yargılamamak lazım hakikaten.
Kimseye kulak asma, markaya da takılma kardeşim.
Markalar ticari ; fikirler ise özneldir çünkü..
En güzel gitar senin en çok sevdiğin, en değerli gitar ise üzerinde en çok emek harcadığındır inan bana...🙂
New guitar: Fender Stratocaster 1998 Yngwie Malmsteen Signature
85692 eklentisini görüntüle
Dünyada yalnızca 100 adet üretilmiş olan, Paradise firmasının, ünlü virtuoz Jason Becker'a özel yaptığı gitarın 28.si, test için şu an benimle birlikte...
86885 eklentisini görüntüle
Sapın cila hissiyatı haricinde çok memnunum...benim eski gitarim 🙂 konuşmuştuk sizinle hatırlarsanız. güle güle kullanın cok güzel gitar gercekten