KoreaJapon mudur hocam?
KoreaJapon mudur hocam?
Ben de, Les Paul Ultra gitarıma bir el atmak istedim kendi zevkime göre.
Burgular, köprü, switch, jak girişi, manyetikler ve çerçeveleri , pickguard ve knoblar bundan nasibini aldı.
Akrilik sprey gold boya ile bikaç kat boya atıp, üzerine bir iki kat vernik attım.
Bu akrilik boya işini Ferhat abimden (@elephantnoises ) esinlendim ama metal aksamlarda boya tutar mı bilemiyorduk. Tutuyormuş, onu öğrendik. Kendisi gitarın bu halini her ne kadar beğenmese de (kıskançlık) ben sevdim.
Gitarın önceki hali :
Son Hali :
Akrilik sprey boya kullandım.Boya olarak nasıl bir yöntem kullandınız ve dayanıklılığı var mıdır...
Yok herhangi bir sorun olmadı.Oğuz, saddleları boyamak sorun oluşturdu mu peki? @Oguz Ka.
Gitarlar güzel...🙂
Görselde 1 Köpek,3 kedi ve 1 adet Charvel eksiktir 🙂 ...
Diğer kedilerimizden birisi himalayan.Çok güzeller ve evet çok acı verici oluyor ölümleri 🙁Gitarlar güzel...🙂
Bizim de bir Himalayan kedimiz vardı, türkuaz rengi gözleri vardı... Tüyleri de huyu da pamuk gibiydi... Çok severdik kendisini, öldüğünde çok üzülmüştük...😢
Yazıyı görünce burada aklıma kedim geldi , maine coondu cinsi 3 hafta oldu öleli 🙁Diğer kedilerimizden birisi himalayan.Çok güzeller ve evet çok acı verici oluyor ölümleri 🙁
Gerçekten bilseydim paylaşmazdım Turkrock ahalisinin kaybı çokmuş 🙁..Yazıyı görünce burada aklıma kedim geldi , maine coondu cinsi 3 hafta oldu öleli 🙁
Ibanez Universe UV7PWH, 90-93 arası üretilmiş benimki sanırım 91di. Daha sonraki modellerde sapın ağacı değişti, kalınlaştı ve köprü falan da değişti sanırsam, en ince saplı olan model bu, şu ana kadar kullandığım en rahat gitar diyebilirimBu modeli bilmiyorum.
Model ve üretim yılı nedir.
Rengi çok tatlı.87824 eklentisini görüntüle 87825 eklentisini görüntüle 87826 eklentisini görüntüle
İlk superstratımız. @barrios a çok çok teşekkürler 🙂