Geçen sene gözüm vardı, kısmetliymişim, döndü dolaştı ulaştı bana abi 🙂
Nereden düştü bu?
Geçen sene gözüm vardı, kısmetliymişim, döndü dolaştı ulaştı bana abi 🙂
Vallahi geçen sene bunun ilanını görmüştüm, çokta heveslendim ama kaynak yoktu, unuttum sonra, bi anda kendisi koşarak bana geldi 🙂 satılığa koyduğum 83 strat'ımla takaslandı 🙂 o gitardan da çok memnundum da, artık bu satılmaz heralde 🙂 başka kaynak bulmak lazım gitar almak için abi 😀 BANKA SOYUCAM.Nereden düştü bu?
Vallahi geçen sene bunun ilanını görmüştüm, çokta heveslendim ama kaynak yoktu, unuttum sonra, bi anda kendisi koşarak bana geldi 🙂 satılığa koyduğum 83 strat'ımla takaslandı 🙂 o gitardan da çok memnundum da, artık bu satılmaz heralde 🙂 başka kaynak bulmak lazım gitar almak için abi 😀 BANKA SOYUCAM.
87824 eklentisini görüntüle 87825 eklentisini görüntüle
İlk superstratımız. @barrios a çok çok teşekkürler 🙂
+1Avlanmışız @Telecast ? Güle güle kullan 🙂
Evet abi o gitar bu 🙂+1
Sanki Gökhan satıyordu onu bu sene? Emre'nin atölyesine getirmişti diye hatırlıyorum.?
Çok güzel bir gitar o!.. İyi günlerde çal kardeşim.🙂Evet abi o gitar bu 🙂
Teşekkürler Uğur abi sağolasın 🙂Çok güzel bir gitar o!.. İyi günlerde çal kardeşim.🙂
abi ben sadece köprüsünü bulabilir misin demiştim 😀
Erdem hocam şu halde distrübitörlük başvuru yaparsanız kesin verir Ernie Ball 🙂
Twitter daki paylaşımımı beğenmişler, görüşme halindeyiz.Erdem hocam şu halde distrübitörlük başvuru yaparsanız kesin verir Ernie Ball 🙂
O ne güzel maple kapak ve sunbursttur öyle :O Maşallah nazar değmesin. 🙂ESP Horizon FR-II, 2008'den beri yol arkadaşım.
Floyda cok yuklenince akord cok kaciriyor mu hocam?
Ben gerekli bakımları yaptığım için en ufak bir akor kaçırma yok. Floyd zaten takeuchi low pro ile aynı. Jackson'lardaki jt500 de aynısı. Zaten akor kaçıran floyd rose yoktur. Bakımsız gitar vardır.Floyda cok yuklenince akord cok kaciriyor mu hocam?
Akord stabilizasyonu iyiyse ben de dusunebilirim de bu tarz bir sey 😀