Abi uzun süredir çalamıyorum çünkü fretleri çok ölü durumda, halletmeye fırsat olmadı bir türlü.Oscar nasıl?
Elektrik gitara başlangıç gitarımdı, fiyatına göre tatmin eder bence 🙂
Abi uzun süredir çalamıyorum çünkü fretleri çok ölü durumda, halletmeye fırsat olmadı bir türlü.Oscar nasıl?
Abi uzun süredir çalamıyorum çünkü fretleri çok ölü durumda, halletmeye fırsat olmadı bir türlü.
Elektrik gitara başlangıç gitarımdı, fiyatına göre tatmin eder bence 🙂
ÇıldırıyorumNe kadar istesem de Les Paul modelleri bırakamıyorum... Kastım kastım en sonunda custom oldu..
89708 eklentisini görüntüle
Harika görünüyor. Hem les paul eskiliği hem de modern tarzı.. Güle güle çalın 🙂Ne kadar istesem de Les Paul modelleri bırakamıyorum... Kastım kastım en sonunda custom oldu..
89708 eklentisini görüntüle
Teşekkür ederim darısı herkesin başına.Harika görünüyor. Hem les paul eskiliği hem de modern tarzı.. Güle güle çalın 🙂
Zevk meselesi tabi. Ama derin yeşil ile siyahın uyumu tartışılmaz bence..Aslında altın aksam kullanılsaymış çok daha güzel olabilirmiş şahsi fikrimce
o fiyata muhtesem bir alet gule gule kullanTaze kan 🙂
89815 eklentisini görüntüle
89816 eklentisini görüntüle
Ve böylece durum bu
89817 eklentisini görüntüle
ben dusunmustum aslında da cok gitar var belki ilerde bi sekilde duusnurum.Eyvalla. Horizon istiyordum bayadır, edwards almayı planlarken şans işte. Borç harç edip aldık ama 5 kuruş da kalmadı, şu an resmen jip alıp da benzin alamayan memur durumundayım desem yeridir. XD
Diğer yarısı da bende!.. 🤣Guild D-55 w/ L.R.Baggs Lyric
Heritage H-157 - Amalfitano Fullbucker Set
Warmoth Fender Telecaster Deluxe 72 RI Custom - Lollar Wide-Range (bridge) / Bare Knuckle Mississippi Queen (neck)
G&L Legacy USA - Kinman Blues Set
Heritage H-535 - Burstbucker 1&2 Set
Gibson SG Special 1986 - Lindy Fralin PAF Set
Ibanez V302 1983
Güle güle kullan, güzel gitar...🙂V takıntım son hız devam ediyor 😀 @hackeiommi Hakan abimin de aracılığıyla yeni eleman. Dean V79 Kore. 😀
90247 eklentisini görüntüle
En sevdiğim gitarlardan biri, iyi günlerde çal kardeşim.🙂