Çok teşekkürler ağabey :happy:En sevdiğim gitarlardan biri, iyi günlerde çal kardeşim.🙂
Çok teşekkürler ağabey :happy:En sevdiğim gitarlardan biri, iyi günlerde çal kardeşim.🙂
Fender Magnificient 7 - American Standard Telecaster Limited Edition Cognac Burst
90405 eklentisini görüntüle
90406 eklentisini görüntüle 90407 eklentisini görüntüle 90408 eklentisini görüntüle
Teşekkür ederim, ben de ender bir görünüme sahip olduğu için çok istedim. Özellikle figured neck havasını çok değiştiriyor.Çok tele fanı değilim ama son zamanlarda görüntü olarak beni etkileyenlerden biri oldu.
Çok güzel. Kore üretim mi?
Herşeyim be!
İşçilik ve malzeme çok iyi. Güle güle çalın.@devastator yok ya, türkiye 😀. Özel üretim, gövde&sap guitarts tarafından yapıldı.
Hocam Govan modeli nasıl? Memnun musun? Uzaktan 200 TL'lik Kepler gitarları gibi duruyor biraz 🙂 Performansını merak ettim..90873 eklentisini görüntüle
- en yanarlı dönerlisinden..
(soldan sağa)
Suhr Guthrie Govan Signature Set Neck Modern
Suhr Custom Shop Classic
Suhr ALT T PRO
Hocam Govan modeli nasıl? Memnun musun? Uzaktan 200 TL'lik Kepler gitarları gibi duruyor biraz 🙂 Performansını merak ettim..
Evet şimdi daha iyi olmuş 🙂90874 eklentisini görüntüle
şimdi nasıl 🙂
gitar aleminin isviçre çakısı diyebilirim, üstündeki super switchlerle strat, tele, superstrat, alamayacağın sound yok gibi.. çaldığım en iyi gitarlardan biri, uzun yıllardır radarımdaydı, Aycan eksik olmasın buluşturdu bizi.
Güzel gitarlarını iyi günlerde çal azizim @novadore...🙂90873 eklentisini görüntüle
- en yanarlı dönerlisinden..
(soldan sağa)
Suhr Guthrie Govan Signature Set Neck Modern
Suhr Custom Shop Classic
Suhr ALT T PRO
O musicmaster çok kıymetli bir şeye benziyor 🙂Hepsi benim olmamakla beraber şu an evde bulunan gitarları paylaşayım bari 🙂
Soldan sağa;
--Fender Standard Stratocaster
--Fender Classic Player 50's Stratocaster (@helalmustafaabi 'ye ait)
--1960 American Fender Musicmaster
--Epiphone Les Paul Custom
--Sx SST 57 Stratocaster (@helalmustafaabi 'ye ait)
90955 eklentisini görüntüle
Onu denerlerken görmüştüm...O musicmaster çok kıymetli bir şeye benziyor 🙂