Ohara hem deluxe hem Amerikan hemide 2600 ne kaddar ucuz 😀 hayırlı olsun hocam bol blueslu günler dilerim 🙄Hakikaten öyle ,2550'ye Lindy Fralin Vintage Hot yüklü Road Worn 50's Strat Satıp ,aynı günün akşamı 2600'e Amerikan Deluxe Strat almak
Ohara hem deluxe hem Amerikan hemide 2600 ne kaddar ucuz 😀 hayırlı olsun hocam bol blueslu günler dilerim 🙄Hakikaten öyle ,2550'ye Lindy Fralin Vintage Hot yüklü Road Worn 50's Strat Satıp ,aynı günün akşamı 2600'e Amerikan Deluxe Strat almak
Teşekkür ederim ❤️Ohara hem deluxe hem Amerikan hemide 2600 ne kaddar ucuz 😀 hayırlı olsun hocam bol blueslu günler dilerim 🙄
İnce mi manyetik polelerinden sola doğru uzaklaşmış. Kalın mi ile ince mi dış payları eşit değil bütün fotoğraflarda. O yüzden demiştim. Hayırlı olsun.Kenan Usta'dan geçmiş dün ,bence ben fotoğraf açısını yanlış ayarladığımdan öyle görünüyor ,Kenan Usta'dan kaçsa benden kaçmaz 😀
İnce mi manyetik polelerinden sola doğru uzaklaşmış. Kalın mi ile ince mi dış payları eşit değil bütün fotoğraflarda. O yüzden demiştim. Hayırlı olsun.
At, avrat, strat 🙂91108 eklentisini görüntüleSevgili Stratlarım Soldan sağa Clapton ,SedatCustom ,Mark Knopfler,50 th Aniversary Usa Strat,Gilmour custom shop relic
Daha çok "Strat, strat, strat" 🙂At, avrat, strat 🙂
Hayırlı uğurlu olsun ,ne gitar be!!!!!Yeni kız arkadaşım Suhriye ile tanışın.
Suhr modern quilt bengal reverse headstock.
91109 eklentisini görüntüle
Tayfun rica ederim. Ellerine sağlık. Muhteşem olmuş.Bitmiş halini de paylaşalım. Carvin TL6091116 eklentisini görüntüle 91117 eklentisini görüntüle 91118 eklentisini görüntüle 91119 eklentisini görüntüle
Ayrıca Manyetikler için Selçuk Abi' ye ( @devastator ) teşekkürler
Bende bugun yeni aldım taze taze