Biraz luthier'lik iş gerekti fretlerle ilgili (stratlarda zaman zaman görülen tipik sap-gövde bağlantı yeri bindirme problemi) ama şimdi acayip iyi oldu, 83 telecaster'le yan yana takılıyorlar. 🙂Ordaki 83 Strat tanıdık geldi 😀
Biraz luthier'lik iş gerekti fretlerle ilgili (stratlarda zaman zaman görülen tipik sap-gövde bağlantı yeri bindirme problemi) ama şimdi acayip iyi oldu, 83 telecaster'le yan yana takılıyorlar. 🙂Ordaki 83 Strat tanıdık geldi 😀
Güle güle çal hocam, güzel strat 🙂Biraz luthier'lik iş gerekti fretlerle ilgili (stratlarda zaman zaman görülen tipik sap-gövde bağlantı yeri bindirme problemi) ama şimdi acayip iyi oldu, 83 telecaster'le yan yana takılıyorlar. 🙂
Nasil foto yuklenecegini anlamadim o yuzden disardan yukedim, biraz buyuk oldu sanirim kusura bakmayin.
1970 luxor LP ve 70ler Guyatone yapimi luxor amfi.
Temmuz'dan beri bekliyorum. Beklediğime de değdi. Doğrusu boşuna ES335 diye debelenip durmuşum 🙂
Bu arada yazmayı unutmuşum gitar Seventy Seven Exrubato. Sonrasında detaylı bir izlenim yazacağım. Daha ofisten çıkıp amfiye takamadım 🙂
92908 eklentisini görüntüle
Benim de öyle oldu 🙂 Japon gitar yapımcılarının titizliğini ve işçiliğini çok beğenmişimdir. Fakat bu kadar muntazam bir işçilik uzun zamandır görmemiştim. El yapımı İsviçre saati gibi 🙂Uzuun zamandir 335 yoktu ortalikta, görünce insanin icini acti cidden 🙂 hayirli olsun
Benimle yaşıt bir şaheser, sanat eseri 🙂
91018 eklentisini görüntüle
Gibson Les Paul Limited Custom Silverburst
Dünya üzerinde nadide bulunan bir renk, huzurlarınızda:
Fender Custom Shop 50's Telecaster Purple Sparkle Flame Maple Matching Headstock
91917 eklentisini görüntüle 91918 eklentisini görüntüle 91919 eklentisini görüntüle