skalasi 23.5'tur 59 ve oncesi olanlari inanilmaz gitarlar gitarin ufakligini dert etmiyorsanizO musicmaster çok kıymetli bir şeye benziyor 🙂
ama kiymetli degiller 🙂
skalasi 23.5'tur 59 ve oncesi olanlari inanilmaz gitarlar gitarin ufakligini dert etmiyorsanizO musicmaster çok kıymetli bir şeye benziyor 🙂
Güzel bir alet evet, hem maddi hem manevi olarak kıymetli bir alet, ileride yapmak istediğim vintage Fender koleksiyonunun ilk parçası 🙂O musicmaster çok kıymetli bir şeye benziyor 🙂
Teşekkür ederim Uğur abi 🙂Onu denerlerken görmüştüm...
Süper bir şey o!... Yılları yeter...🙂
Kıymet takdiriniz ne aralıkta bilemem tabiki ama Ebay'de 1960 model Musicmasterlar genelde 2.500 $ civarında 🙂skalasi 23.5'tur 59 ve oncesi olanlari inanilmaz gitarlar gitarin ufakligini dert etmiyorsaniz
ama kiymetli degiller 🙂
Güzel bir alet evet, hem maddi hem manevi olarak kıymetli bir alet, ileride yapmak istediğim vintage Fender koleksiyonunun ilk parçası 🙂
Teşekkür ederim Uğur abi 🙂
Kıymet takdiriniz ne aralıkta bilemem tabiki ama Ebay'de 1960 model Musicmasterlar genelde 2.500 $ civarında 🙂
Güzel bir alet evet, hem maddi hem manevi olarak kıymetli bir alet, ileride yapmak istediğim vintage Fender koleksiyonunun ilk parçası 🙂
Teşekkür ederim Uğur abi 🙂
Kıymet takdiriniz ne aralıkta bilemem tabiki ama Ebay'de 1960 model Musicmasterlar genelde 2.500 $ civarında 🙂
ayol sene 2000 falan mi ebayden gitar bakiyoruz 🙂
Reverb Price Guide. Find the value of your music gear.
Reverb Price Guide. Find the value of your music gear.
ayni sene uretilmis bir telecaster $15-20bin falanVallahi öğrenci halimle bunlar bile benim için yeteri kadar pahalı 😀
Evet, tabiki, o dönem üretilen Stratocaster ve Telecaster'lara göre aralarında çok uçurum var, geçen gün bu vintage gitarlarla ilgili sitelerden birinde(Eddie Vegas olabilir) Pre-CBS olan gitarların hepsi aynı standartlarda üretildiği ve bu nedenle Strat-Tele-Jazzmaster-Musicmaster ayıretmeksizin hepsinin aynı malzemeden ve kalitede üretildiği yazıyordu, CBS satın alınca Fender hep Tele ve Strat'a ağırlık vermiş, diğer modellerine yeterince özen göstermemiş diyordu sitede, ne kadar doğrudur bilemem.ayni sene uretilmis bir telecaster $15-20bin falan
o acidan dusundum ben
tabii canim dogru orasiEvet, tabiki, o dönem üretilen Stratocaster ve Telecaster'lara göre aralarında çok uçurum var, geçen gün bu vintage gitarlarla ilgili sitelerden birinde(Eddie Vegas olabilir) Pre-CBS olan gitarların hepsi aynı standartlarda üretildiği ve bu nedenle Strat-Tele-Jazzmaster-Musicmaster ayıretmeksizin hepsinin aynı malzemeden ve kalitede üretildiği yazıyordu, CBS satın alınca Fender hep Tele ve Strat'a ağırlık vermiş, diğer modellerine yeterince özen göstermemiş diyordu sitede, ne kadar doğrudur bilemem.
Teşekkürler, umarım çok daha güzelleri sizin olur, bu arada Musicmaster zaten doğru olmuş 🙂son olarak da sunu soyleyeyim her gitar tabii ki farkli ve farkli seyler icin kullaniliyor
ama gosterdiginiz 5 gitar icerisinden en guzeli musicmaster 🙂
edit: musicmakerlara musicmaster diyorum nedense hep affedin 🙂
o sizin inceliginizTeşekkürler, umarım çok daha güzelleri sizin olur, bu arada Musicmaster zaten doğru olmuş 🙂
Çok uygun fiyata nefis bir gitar. Hayırlı olsun.My new baby.. American Deluxe Stratocaster 2006 🙂
90967 eklentisini görüntüle 90968 eklentisini görüntüle 90969 eklentisini görüntüle
Kenan Usta'dan geçmiş dün ,bence ben fotoğraf açısını yanlış ayarladığımdan öyle görünüyor ,Kenan Usta'dan kaçsa benden kaçmaz 😀Çok uygun fiyata nefis bir gitar. Hayırlı olsun.
Yalnız sapta eksen kayması var. Resme göre sola doğru. Sapın vidalarının gevşetilip yerine yeniden oturtularak sıkılması lazım.
Güzel gitar, güzel fiyat...My new baby.. American Deluxe Stratocaster 2006 🙂
90967 eklentisini görüntüle 90968 eklentisini görüntüle 90969 eklentisini görüntüle
Teşekkür ederim Uğur Abi ❤️Güzel gitar, güzel fiyat...
İyi günlerde zevkle çal kardeşim...🙂
Hakikaten öyle ,2550'ye Lindy Fralin Vintage Hot yüklü Road Worn 50's Strat Satıp ,aynı günün akşamı 2600'e Amerikan Deluxe Strat almakFiyat şaka gibi...😀
Abi ışık sağdan vuruyorsa gölge düşmüş bence çünkü teller sapa paralel gidiyor o kadar sapma olsa kayar yoksa dediğin gibi çok kaymış gibi duruyorÇok uygun fiyata nefis bir gitar. Hayırlı olsun.
Yalnız sapta eksen kayması var. Resme göre sola doğru. Sapın vidalarının gevşetilip yerine yeniden oturtularak sıkılması lazım.