Dadundan yenmez o zaman o gitar. Tam Suhr kafasi bir sey olmus. Mis.
+1Ben gerekli bakımları yaptığım için en ufak bir akor kaçırma yok. Floyd zaten takeuchi low pro ile aynı. Jackson'lardaki jt500 de aynısı. Zaten akor kaçıran floyd rose yoktur. Bakımsız gitar vardır.
Hatta bir başlık açıp anlatayım bir ara.
10 saniye bakınca whats my age again çalıyosun ya şu tatlılığa bak 🙂 🙂Benim çocuklardan birisi Gibson Es 335 Studio 1991. Başka bir gitar almak için satacaktım ama kimse almayınca ben de istediğim hale getireyim dedim. Graphtech köprü, Seymour Duncan Antiquity Set ve Bigsby B7 taktım. Knobları vintage modeller ile değiştirdim. Artık isteseniz de satmam 🙂
89337 eklentisini görüntüle
Bir an aynaya bakıyorum sandım, meğerse solak gitarlarmış🤣Benim gitarlar da böyle 🙂 Soldan sağa, parkwood pw 510 handmade akustik, cort x9 kore, ibanez les paul custom 1971 yapımı 2386, ibanez prestige rg1570, fender usa vintage 57' reissue strat... 🙂
89334 eklentisini görüntüle
Bir an aynaya bakıyorum sandım, meğerse solak gitarlarmış🤣
İyi günlerde kullanın güzel gitarlarınızı...🙂
Şarkıyı biliyorum ama söylemek istediğinizi tam olarak anlayamadım 🙂10 saniye bakınca whats my age again çalıyosun ya şu tatlılığa bak 🙂 🙂
Elinize sağlık, gayet güzel olmuş🙂Bu da benim 140tl ye izmitteki studyodan cöp halde alıp modifiye ettiğim gitarım. Emg 81 köprüde. Elektronık aksam komple değişti ve baya bir temizlik yapıldı
Güle güle çalın.Şanslı gitar 🙂Fender Custom Shop 2000 Stratocaster "Classic Player" Birdseye Maple
89619 eklentisini görüntüle
89620 eklentisini görüntüle89621 eklentisini görüntüle 89622 eklentisini görüntüle 89624 eklentisini görüntüle 89625 eklentisini görüntüle 89626 eklentisini görüntüle
Elinize sağlık, gayet güzel olmuş🙂
Her şey harcanan emek kadar güzeldir diye düşünüyorum!.. 😵
Hocam kafayı çizdirteceksin bize en sonunda.. Bu nasıl bir güzelliktir. Bunu satmayacaksın herhalde..Fender Custom Shop 2000 Stratocaster "Classic Player" Birdseye Maple
89619 eklentisini görüntüle
89620 eklentisini görüntüle89621 eklentisini görüntüle 89622 eklentisini görüntüle 89624 eklentisini görüntüle 89625 eklentisini görüntüle 89626 eklentisini görüntüle
Hayır, çok nadirdir çünkü..Hocam kafayı çizdirteceksin bize en sonunda.. Bu nasıl bir güzelliktir. Bunu satmayacaksın herhalde..
Fotoğraflar çok iyi değil ama idare eder sanırım 🙂
Elime geçme sırası ile ;
Oscar Schmidt by Washburn (Model ismini bilmiyorum, artık sitelerinde de yok)
Dean Exotica Flame Maple Akustik
Schecter Damien Elite Solo
Admira Juanita
Sx Alder Tele
Jackson Dk2
Erdem Koca 7 Telli