çok teşekkürler ediyorum , inşallah 🙂Onur mübarek gitar fabrikası gibi. geçen sene ondan almayı planladığım slash gibson vardı hala içimde ukde .Güle güle kullanın.
çok teşekkürler ediyorum , inşallah 🙂Onur mübarek gitar fabrikası gibi. geçen sene ondan almayı planladığım slash gibson vardı hala içimde ukde .Güle güle kullanın.
@anatolia999 sağolsun , yardımlarıyla , bu seneye keyifle başladık . Fender usa hot rod vintage 50s stratocaster 🙂😉👍🤣🙄😗
Yapıştır!! 👍95131 eklentisini görüntüle Forumda Olympic White Strat modası varmış uyalım dedik 😛
Potlar falan yeşil olmasaymış daha güzel olurmuş🙂95147 eklentisini görüntüle 95148 eklentisini görüntüle Oldukça güzel, kıymetlimiss dedirten gitarlar var. Hepsine sahip olamayacağımıza göre (en azından ben olamayacağıma göre) burada görüp gözüm gönlüm açılıyor. Karıştırdığım sayfalarda jem denk gelmedi, çeşitlilik daimi olsun diye şuraya iliştiriyorum kendiminkileri. Özümüzü de unutmamak gerek tabii.
Askı yeşil olunca ondan öyle oldu onlar ama orijinalleri de duruyor, tavsiye için teşekkürler. 😀Potlar falan yeşil olmasaymış daha güzel olurmuş🙂
Hoşgeldin çetemize 😀95131 eklentisini görüntüle Forumda Olympic White Strat modası varmış uyalım dedik 😛
Artık adam gibi bir şey atabilirim🙂
95229 eklentisini görüntüle
95230 eklentisini görüntüle
Epiphone Les Paul Classic T (Min e Tune)... Amfi ise Blackstar İd15 tvp... Baya güzel oldu🙂
Sonunda alabildin he? Hayırlı olsun 🙂
Sağolun🙂 Arkasına babam sağolsun yaptıracağım😀 Ama o amfiyi metroya taşımak her yiğidin harcı değil😀 Gitarın kampanyası normalde 23 aralıkta bitiyormuş ama genede 2500 TL den 1800 TL ye indirdik🙂
Gerçekten çok sevindim kardeşim. Takip ediyordum, dikkatimi çekmişti hevesli olmana rağmen gitarının olmaması. En yakın dostumun askerden dönmesini bekliyordum. Eğer olur da gitar alamazsan onun kenarda duran Oscar Schmidt'ini isteyecektim sana yollayayım diye 🙂
hayırlı olsun ,güle güle kullanın 👍👍😎Artık adam gibi bir şey atabilirim🙂
95229 eklentisini görüntüle
95230 eklentisini görüntüle
Epiphone Les Paul Classic T (Min e Tune)... Amfi ise Blackstar İd15 tvp... Baya güzel oldu🙂