Güzel amfiArtık adam gibi bir şey atabilirim🙂
95229 eklentisini görüntüle
95230 eklentisini görüntüle
Epiphone Les Paul Classic T (Min e Tune)... Amfi ise Blackstar İd15 tvp... Baya güzel oldu🙂
Güzel amfiArtık adam gibi bir şey atabilirim🙂
Epiphone Les Paul Classic T (Min e Tune)... Amfi ise Blackstar İd15 tvp... Baya güzel oldu🙂
Paralar babacıktan çıkınca en bi sıfırları alınmış. Hadi hayırlı olsun bu saatten sonra muhabbeti azaltıp çalışmayı arttırmalısın.Artık adam gibi bir şey atabilirim🙂
Paralar babacıktan çıkınca en bi sıfırları alınmış. Hadi hayırlı olsun bu saatten sonra muhabbeti azaltıp çalışmayı arttırmalısın.
hayırlı olsun ,güle güle kullanın 👍👍😎
Hah be şöyle!
Ama uğruna ortalığı yıktığın gitar da gelecek buraya. O gelmezse olmaz 🙂
Ne yalan söyliyim güldürdün 😀 O gitarda yakın zaman içinde gelecek umarım 🙂
Ben asıl onun durduğu balkona haset ettim. O ne güzel bir balkon öyle? Tahminim ya yazlık ev ya da müstakil ev balkonu.
Gitarın resmini çekmeye üşendim googledan buldum resmi balkon bana ait değil 🙂
Ooo!! Olmaaazz!! Gitarın kendisi gelecek! Yani koskoca "Pics or didn't happen!" sloganı ve kem gözüm boşa mı gitsin, heba olsun şincik 😀
Gürcü manyetiği piç olur o biraz 🙂 valla açıkcası belli değil manyetiklerin ne olduğu 🙂Hayırlı olsun 🙂 Epi'nin manyetikler neler?
ve işte karşınızda large ve 3Xlarge 🙂My new bitches
96215 eklentisini görüntüle
Gürcü manyetiği piç olur o biraz 🙂 valla açıkcası belli değil manyetiklerin ne olduğu 🙂