Gitarı görünce tansiyonum düştü 😀 Harika görünüyor hocam güle güle kullanın 👍Mümkünse detaylı fotoğraf hatta video da isteriz 🙂Merhaba arkadaşlar. Gitarımı 2001 -2002 yılları arası zuhal müzikten almıştım. O zamanlar slayer hayranlığımız vardı. Gitar warlock handcraft . Yanlış hatırlamıyorsam 1800$ almıştım zuhal müzikte çalışan yusuf diye bir arkadaştan ve sanırsam Türkiyede sadece bende var handcraft warlock. İnanılmaz rahat bir klavyesi var. Üzerinde dimarzio humbucker var . Sert bir gitar olsada clean tonlarda da çok iyi.
Güzel günlerde , bol müzikli ,her şey gönlünce, tınıların bol olsun abim 🙂 🙂
EyvAllah hocam 🙂 İş güç zamanımız kalmıyor fazla aslında gitarı bi bakımlamam gerek. İlk fırsatta kaliteli görsel ve video atacağımGitarı görünce tansiyonum düştü 😀 Harika görünüyor hocam güle güle kullanın 👍Mümkünse detaylı fotoğraf hatta video da isteriz 🙂
bu aralar favori gitarım. en favori. tek favori. sg 79
Bu da benim , yeni oyuncak'lar eğleniyoruz beraber ,97737 eklentisini görüntüle
Eyvallah , her zaman beklerim , kahve , çay , sohbet , her daim ağırlamaktan mutlu olurum 🙂 🙂Ooo PRS. Alınır bir dal 🙂
Walnut gövde sap abanoz klavyeWalnut SG mi bu?
Benden çıkan dk2 sanırım 🙂 fotoğraf güzelmiş, keşke satmasa mıymışım dedim görünce 😀 güle güle çalın
Walnut SG mi bu?
Walnut gövde sap abanoz klavye
ahahaha tahmin etmiştim sesimi çıkartmadım. ben oyum 😀Dur bir tahminde bulunayım. Senin bir de 50'ler Meksika Strat'ın vardı değil mi?
firebrand sg diye araştırırsanız daha rahat bilgi edinirsiniz. kısaca zamanında standardlardan daha ucuza mal edilmek üzere yapılmış gitarlar bunlarThe "SG" bunlar, bir kaç tane görmüştüm reverbde fiyatları aşırı uygun
"In 1979, a low-cost SG made of walnut wood was introduced called "The SG." It had a clear finish and an ebony fingerboard and was accompanied by low-cost "Les Paul" and "ES 335" type guitars"
ahahaha tahmin etmiştim sesimi çıkartmadım. ben oyum 😀
Biraz vakit buldum hemen yeni katılan arkadaşlarla güncel bir aile fotografı.
97915 eklentisini görüntüle
şöyle birerde mayolu boy fotografları.
97919 eklentisini görüntüle 97917 eklentisini görüntüle 97918 eklentisini görüntüle 97916 eklentisini görüntüle
Firebrand SG. Bende bunun 1980 Les Paul'ü var ve şu an açık ara en sevdiğim gitarım. Zamanında boyadan, işçilikten vs... kısmak suretiyle ucuza üretilmiş gitarlar ancak her nedense bir şeyi yanlış yapmışlar, gitarın klavyesi İNANILMAZ. Ayrıca o dönem çok değer biçilmeyen, şimdilerde ise tanesi 200 $ civarlarına giden T-Top humbucker'lar olur bu gitarların üzerinde (1981'den sonra Dirty Fingers'a geçer.) Maalesef çoğu insan o dönem bunları DiMarzio Super Distortion ile değiştirme hatasına düşmüş modaya uymak suretiyle. Havalı olmayan ama tam anlamıyla performans canavarı diyebileceğimiz bir seridir. Günümüzün studio'ları ile vs... kıyaslamak zaten abes.bu aralar favori gitarım. en favori. tek favori. sg 79
sanırım the paul deniyordu onlara da. aynı dönem 335 in solid versiyonu da çıkmıştı diye biliyorum. firebrand serisi olarak. denemeyi çok istediğim gitarlar the paul ve firebrand 335. ama bulmak çok zor. bir iki fotoğraf atsan da gözlerimiz bayram etse 🙂)Firebrand SG. Bende bunun 1980 Les Paul'ü var ve şu an açık ara en sevdiğim gitarım. Zamanında boyadan, işçilikten vs... kısmak suretiyle ucuza üretilmiş gitarlar ancak her nedense bir şeyi yanlış yapmışlar, gitarın klavyesi İNANILMAZ. Ayrıca o dönem çok değer biçilmeyen, şimdilerde ise tanesi 200 $ civarlarına giden T-Top humbucker'lar olur bu gitarların üzerinde (1981'den sonra Dirty Fingers'a geçer.) Maalesef çoğu insan o dönem bunları DiMarzio Super Distortion ile değiştirme hatasına düşmüş modaya uymak suretiyle. Havalı olmayan ama tam anlamıyla performans canavarı diyebileceğimiz bir seridir. Günümüzün studio'ları ile vs... kıyaslamak zaten abes.