@anarko gitarist
Hocam gitarınız çok güzel. Bir sorum olacak. Gitar çalarken toggle switche erişmek kolay oluyor mu?
Hocam gitarınız çok güzel. Bir sorum olacak. Gitar çalarken toggle switche erişmek kolay oluyor mu?
daha önce les paul kullanıyordum. buna geçince zor geldi başlarda. sevince katlanıyor alışıyor insan zamanla@anarko gitarist
daha önce les paul kullanıyordum. buna geçince zor geldi başlarda. sevince katlanıyor alışıyor insan zamanla
bunu almadan önce (ki aklımdaki gitar değildi) bikaç akustik denedim sonra bu vardı gerçekten farklı bir tonu var tabi bu göreceli bene çok dolgun tok doyurucu geldi düşünüyorsanız denemenizi tavsiye ederim.Kullanıcısını görmüşken hemen sormalı, Ej200'den memnun musunuz? Evde kayıtlarda kullanmak için akustik gitar bakınıyorum da.
bir adet ilanım var belki ilginizi çeker 🙂Kullanıcısını görmüşken hemen sormalı, Ej200'den memnun musunuz? Evde kayıtlarda kullanmak için akustik gitar bakınıyorum da.
işte bu tür saçmalıklar olmasın diye neck thru seviyorum ama şerefsizin teki gelip alamazsın, nah alırsın, ... alırsın diyorOne body rule them all olmuş maşallah. Saplar da dwarf rings... Nazar değmesin. =)
Medusa'yı gitarla yorumlamak 🙂
Merhaba arkadaşlar. Gitarımı 2001 -2002 yılları arası zuhal müzikten almıştım. O zamanlar slayer hayranlığımız vardı. Gitar warlock handcraft . Yanlış hatırlamıyorsam 1800$ almıştım zuhal müzikte çalışan yusuf diye bir arkadaştan ve sanırsam Türkiyede sadece bende var handcraft warlock. İnanılmaz rahat bir klavyesi var. (görselleri revize ettim )
Özellikleri:
BODY -ALDER
NECK -MAPLE
FRETS- 24”
FINGERBOARD -EBONY
PICK-UPS -DIMARZIO®
Bu arada manyetikleri yazmayı unutmuşum arkadaşlar gitarda dimarzio DP 100 ile DP 103 bulunmakta
Hocam dp103 eski versiyon olandan bi ara yanlış hatırlamıyorsam 36. yıla özel tekrardan çıkardı dp103 ama forumlardan okuduğum kadarı ile eski dp103 daha iyi diyorlarBen tonunu merak ettim. Kağıt üzerinde tiz olması gereken bir gitar. Tizliği dizginleyebilecek tek şey DiMarzio SD gibi duruyor.
bold on olmasından da dolayı clean tonlarda da çok iyi hatta forumda bi ara satmayı düşünmüştüm 2-3 sene önce. Koyduktan hemen sonra forumdan bi arkadaş aradı benim gitarı zuhal'de o yıllarda çalmış inanılmaz bir clean tonu var falan demişti
bold on olmasından da dolayı clean tonlarda da çok iyi hatta forumda bi ara satmayı düşünmüştüm 2-3 sene önce. Koyduktan hemen sonra forumdan bi arkadaş aradı benim gitarı zuhal'de o yıllarda çalmış inanılmaz bir clean tonu var falan demişti
EyvAllah hocam haklsın. Onu zuhal müzikte biri söylemişti bende onun yalancısıyım 🙂Güle güle calin gitarinizi. Yalniz bir yanlisi düzeltelim, clean tonlarinin güzel olmasiyla bolt on olmasi arasinda bir iliski olmaz. Ne neck-thru, set-neck gitarlar var.
Güzelse güzeldir, agacina, sapina, birlesimine takilmamak lazim 🙂