ozzy osbourne'un gitarı herhalde 😀Aşağıda bir civciv daha var @O.2.
ozzy osbourne'un gitarı herhalde 😀Aşağıda bir civciv daha var @O.2.
Sanmıyorum bence joe satriani yada sammy hagarozzy osbourne'un gitarı herhalde 😀
O değil de, truss rod bazı Jackson modellerindeki gibi üste meyilli imiş. Bir başlıkta baya tartışma konusu olmuştu, truss rod'u yanlış konumlandırmışsınız diye. Buyrun, güzel bir örneği oldu 😀
Neck manyetigi pickguardin altinda mi?? Custom order bir gitar sanirim. Gule gule kullanin. Switch goremiyorum. Manyetikler push pull ile devreye giriyor diye tahmin ediyorum. Cok guzel bir fikir gorsel acidan.
Güzel gitarlar. Denk gelmişken sormak istediğim bir şey var. Uzun zamandır kafamı kurcalıyor. Gibson tarzı kafa açısı fazla olan gitarları sırt üstü yatağa veya daha sert zemine (mesela yere) yatırmak sapa zarar vermiyor mu? Bu şekilde yatırıp gitarının fotoğrafını çeken çok kişi gördüm. Ama sanki biraz sakıncalı bir hareketmiş gibi düşünüyorum.
Ben elimden geldiğince yatırmıyorum lp mi çünkü tellerin uyguladığı kuvvetle aynı yönde bir kuvvet uygulanıyor sapa.Güzel gitarlar. Denk gelmişken sormak istediğim bir şey var. Uzun zamandır kafamı kurcalıyor. Gibson tarzı kafa açısı fazla olan gitarları sırt üstü yatağa veya daha sert zemine (mesela yere) yatırmak sapa zarar vermiyor mu? Bu şekilde yatırıp gitarının fotoğrafını çeken çok kişi gördüm. Ama sanki biraz sakıncalı bir hareketmiş gibi düşünüyorum.
Ben de illa yatırmak zorunda kalınıyorsa yüz üstü yatırmak daha sağlıklı gibi düşünüyorum.Ben elimden geldiğince yatırmıyorum lp mi çünkü tellerin uyguladığı kuvvetle aynı yönde bir kuvvet uygulanıyor sapa.
soldaki ibanez sanırım RG350DX. Oysa birkaç sorum olucakta.
Sırf şu gitara bakmak için açıyorum bu başlığı kaç seferdir, çok beğendim. Music Man Armada geliyor aklıma, alakası olmasa da geliyor...