bu classic vibe'lar çok güzel gitarlar. Bu kadar uygun fiyata böyle güzel gitar zor bulunur. Acayip keyifli çalması.
İlk çıktıklarında sıfır fiyatı da çok uygundu hatta yurt dışında elemanın biri her renginden bir tane almıştı.
bu classic vibe'lar çok güzel gitarlar. Bu kadar uygun fiyata böyle güzel gitar zor bulunur. Acayip keyifli çalması.
Bende 2012 yılında sıfır almıştım. O zaman taksitle harçlıklardan ödemiştim. Şimdi çok para olmuş.😁İlk çıktıklarında sıfır fiyatı da çok uygundu hatta yurt dışında elemanın biri her renginden bir tane almıştı.
Ülke ekonomisinin nasıl değiştiğini konunun ilk sayfasından itibaren görebilirsiniz. eskiden buralar Suhr'lardan ESP'lerden ibanez Prestige'lerden geçilmiyordu... Yine gibson fender felan paylaşanlar var ama hep belirli kişiler; okul bursunu biriktirip de ekipman felan alanlar kalmadı artık...Ülkeyi elimize aldık afedersiniz. Biraz zor düzelir.
çok güzel harikaDwemer Cthulhu Custom126119 eklentisini görüntüle
Caparison 2007 TAT Crimson & Frozen Sky
Şu manyetik vidaları yeri insanın göz zevkini aşırı bozuyor. Neden güzel bir kapak takmaz ki firmalar anlamam.
evet kapalı manyetiği tercih ederdim ben de, hatta kapak bulayım diye uğraştım. ellerim aşırı terlediğinden paslanma oluyor sinirimi bozuyor. yine de ona sahip olmayı seviyorum 🙂Şu manyetik vidaları yeri insanın göz zevkini aşırı bozuyor. Neden güzel bir kapak takmaz ki firmalar anlamam.