Ailenin yeni üyesi, @luthierturk Yılmaz beyin büyük yardımlarıyla bir araya gelen yeni partcaster Telecaster'ım.
harley benton les paul güzelmiş, hem de solak 😀129079 eklentisini görüntüle
ucuza buldum alim şunu beğenmessem satarım diye gitar doldurdum evi, daha doğru düzgün çalmayı öğrenmeden gitar fetişim başladı galiba.
harley benton les paul güzelmiş, hem de solak 😀
cok guzel olmuss 🙂Galiba bu başlıkta sadece 2007 yılında satın aldığım ilk elektro gitarımı paylaşmıştım. Çok uzun bir süre sonunda ilk defa sizlere kendi yaptığım gitarı paylaşmak istedim. Bu süreçte yardımlarını esirgemeyen değerli Ekrem Özkarpat, Erdem Koca, Levent Şendoğanlar ve Hakan Seçkin'e teşekkür ederim. 🙂
cok guzel olmuss 🙂
129760 eklentisini görüntüle
Ailenin yeni üyesi, geçen Mayıs'da Japonya'dan geldi, hoşgeldi.
Türkiye'de bundan bir tane daha olduğunu sanmıyorum, üstün Japon işçiliğinin yanı sıra bu özelliği de çok hoş.
Marka Model: Fujigen Illiad Dark Evo
Gitar yarı bariton ama 9luk teller ile E standart'a akort edilebiliyor fazla gergin olmadan
Gayet güzel. Kalite olarak ltd 1000 serisinden veya diğer kore gitarlarından daha üstün olmasını beklemiyordum ama japon işçiliği farklı oluyormuş. Japon Esp'ler ile eşit düzeyde bir gitar kalite bakımından. Fiyat olarak ise neredeyse yarısı 🙂Sizinkinin aynisi degil ama bende de Fujigen J-Standard Iliad ASH-M (Vintage Natural renk) tele var. Saglam gitar. 🙂
ESP LTD EC-1000 için ne düşünüyorsunuz. Gitarı denedim, hoşuma gitti. Ama 7000 Tl vermeye değer mi sizce?
Abi alacağımdan değil 🙂7000 TL'mi yahu 6000'e burada Esp EII Eclipse satıyorlar.
Ama eclipse 22 fret ec 247000 TL'mi yahu 6000'e burada Esp EII Eclipse satıyorlar.
ESP LTD EC-1000 için ne düşünüyorsunuz. Gitarı denedim, hoşuma gitti. Ama 7000 Tl vermeye değer mi sizce?
Fazla işte. Daha az olması lazım.Ama eclipse 22 fret ec 24
Ama eclipse 22 fret ec 24