one be 🙂Bugün katılan arkadaşlar.
Aslında Prs almak hiç aklımda yoktu, deneyince hayatımda çaldığım en güzel gitar olduğunu fark ettim ve elimden bırakamadım. Edinmenizi tavsiye ederim (Custom 24 USA modelidir)
Aramıza katılan bu yeni güzelliğe merhaba deyin😀
Aslında Prs almak hiç aklımda yoktu, deneyince hayatımda çaldığım en güzel gitar olduğunu fark ettim ve elimden bırakamadım. Edinmenizi tavsiye ederim (Custom 24 USA modelidir)
132269 eklentisini görüntüle132270 eklentisini görüntüle132271 eklentisini görüntüle132272 eklentisini görüntüle132273 eklentisini görüntüle132274 eklentisini görüntüle
Evet hocam thr 5 ile katlydettim. Muhteşem bir cihaz gercekten. Önünde de crybaby wah var.Kayıttaki amfi THR-5 miydi?
THR'la denediğiniz başka pedal var mı? Özellikle booster, eq veya drive pedalı varsa yorumları merak ediyorum.Evet hocam thr 5 ile katlydettim. Muhteşem bir cihaz gercekten. Önünde de crybaby wah var.
Denedim hocam; booster, overdrive, distortion, ve wah pedalı ile denedim. Sadece vah ile anlaşabildi. Belki benim beceriksizliğim ama diğer pedallar ile iyi sonuç vermediTHR'la denediğiniz başka pedal var mı? Özellikle booster, eq veya drive pedalı varsa yorumları merak ediyorum.
Blackstar ht5 metal var ama onunla kayit yapmayı bilmiyorum. Hem yamaha kendi ses kartı var hem referans monıtorü gibi hem de vst olarak çalışıyor. Bu iş için ideal yani. Ama güzel versatil lambalı amfi tavsiyeniz varsa duymak isterim (ht5den iyi olması ve çok pahalı olmaması kaydıyla 😀)O gitara güzel bir lambalı amfi lazım hocam ya 😀
THR'la denediğiniz başka pedal var mı? Özellikle booster, eq veya drive pedalı varsa yorumları merak ediyorum.
Bu guzellik nedir?
üstad hayırlı olsun. thomann'dan mı aldınız gitarı?Aramıza katılan bu yeni güzelliğe merhaba deyin😀
132269 eklentisini görüntüle132270 eklentisini görüntüle132271 eklentisini görüntüle132272 eklentisini görüntüle132273 eklentisini görüntüle132274 eklentisini görüntüle