Hangi birini gösterelim olan var olmayan var ayıp olur ☺
Direk gitarlarını atmaktansa böyle yapman daha görgüsüzce oldu ama neyseBunu atayım yeter sanırım diğerleri hakkında bir fikir sahibi olmak için.
Desem mi demesem mi diye düşünürken, @emrecengel gerekeni söylemiş. Herkesin elindekini sergilediği şu sempatik (bence öyle) başlıkta bile bir görgüsüzlük yapılabildiğini görmüş olduk 😀Direk gitarlarını atmaktansa böyle yapman daha görgüsüzce oldu ama neyse
Ortası olmaz bu işlerde. Ya çalmayı bilmeyen bir "blues lawyer"dır ya çok iyidir, belki düzenli sahne alıyordur.Bahse girerim çalmayı bile bilmiyorsundur.
Banlayın şu deyyusuHahahah Bu ne lan Fakir refleximi 🙂
Evet Kroyum bir aşiret üyesiyim ama güzel gitarlarım var zorunuzamı gitti. ( Kıskananlara bu lafım )
Görgüsüzlüğüme devam edicem canım istediği zaman diğer custom shop gitarlarımıda paylaşıcam
Pearly Gates evet çalmayıda bilmiyorum ne bir akor ne bir solo ne gam hiçbirinden anlamam param var gitar alıyorum aslanım rahatsızmı oldun hayırdır ?
Nasıl bir yer lan burası hiçmi espri yapılmasın, makara yapılmasın bir kitle var kuduz köpek gibi saldıracak yer arıyor amk
Boya yakından daha kötü gözüküyor 🙂 yazın bi refinish yapmayı düşünüyorumBoya hariç güzel görünüyor 👍🏻🍻
Ortalık sakinleşsin biraz 🙂
Kendi yapımım '51p bass
-Tek parça kızılağaç gövde
-Flame maple sap
-Rosewood tuşe
Tayfun Çotuk, is that you?Hahahah Bu ne lan Fakir refleximi 🙂
Evet Kroyum bir aşiret üyesiyim ama güzel gitarlarım var zorunuzamı gitti. ( Kıskananlara bu lafım )
Görgüsüzlüğüme devam edicem canım istediği zaman diğer custom shop gitarlarımıda paylaşıcam
Pearly Gates evet çalmayıda bilmiyorum ne bir akor ne bir solo ne gam hiçbirinden anlamam param var gitar alıyorum aslanım rahatsızmı oldun hayırdır ?
Nasıl bir yer lan burası hiçmi espri yapılmasın, makara yapılmasın bir kitle var kuduz köpek gibi saldıracak yer arıyor amk