Bir ara SRV ye makul fiyatlarda düştü birkaç R7,R8,R9. 2750-3250 bandında. Hatta kendi les paulumu alıp gittim karşılaştırıp deneyip almaya ama ne gerek var deyip almamıştım. Belki bir tanesi için ufak bir pişmanlık var ama çok değil.. Reissue da olsa maalesef hepsi, hah, işte budur dedirtmiyor bana ama bazısı hakikaten çok iyi oluyor.. 🙂 Arayış devam..
Bahsettiğin R8 istanbuldan gitti Izmire hatta forumdan bir arkadaştan sanırsam. Konuşmuştum ben de kendisi ile aşağı yukarı ne kadara verdiğini tahmin edebiliyorum. Şu anki fiyatına göre oldukça mantıklı bir fiyattı. Tabi ki satıcının takdiri bundan sonrası. Bundan sonra gelecek burhanlı zamanları düşününce sana vermediğine hayli pişman olur..
Bahsettiğin R8 istanbuldan gitti Izmire hatta forumdan bir arkadaştan sanırsam. Konuşmuştum ben de kendisi ile aşağı yukarı ne kadara verdiğini tahmin edebiliyorum. Şu anki fiyatına göre oldukça mantıklı bir fiyattı. Tabi ki satıcının takdiri bundan sonrası. Bundan sonra gelecek burhanlı zamanları düşününce sana vermediğine hayli pişman olur..
Gule gule kullanin cok guzel duruyor. R7 ve r8leri takip ediyorum turkiyede bir yildir mantikli bir fiyata veren olur mu diye. Bir arkadas var, bildirim geliyor ilanindan surekli, gece boyunca dort kere fiyati degistiriyor bin lira bin lira arttiriyor. Sonraki hafta geri dusuruyor. Boyle boyle bir yildir satista. Benim teklif ettigim fiyata verip dolara atsa simdiye istedigi fiyata satmisti. 😀
Son düzenleme: