Teşekkür ederim, tek yeni gözüken kısım pickguard doğru söylüyorsunuz. Son zamanlarda gitarı çok parçalayıp topladım, bir ara onu da yaparım 🙂Relic bence hoş durmuş ama o plastik parçaları da kahve ile vs. biraz sarartırsanız daha da güzel olur diye düşünüyorum.
Aynen normal cila üzerinden önce eğe, bıçak vs. ile kazıdım. Ardından kalın zımparayla başlayarak yavaş yavaş incelterek zımparalamaya devam ettim. En son parlak cilanın hiç bir yerinde kalmadığından emin olunca mat sprey vernik attım üzerine.Poly finish üzerinden mi denediniz relic işlemini?
teşekkürler hocam.plastik borulardan daha guzel duruyor stand
evet white-blonde hocam. teşekkür ederim, daha da güzelleri sizlerin olsun. 🙂Strat kızımızın finish-i white blonde mu acaba? Çok güzel görünüyor sahiden.
Galiba bu setuptan hemen her türlü sound çıkar. Otuz beş yaş hedeflerimden.... FR Ibanez hariç hepsi çok güzel görünüyor benim gözüme. Hele LP'nin finishi harika gerçekten. Son zamanlarda en çok hangisiyle vakit geçiriyorsunuz?136795 eklentisini görüntüle
Huzurlarınızda benim elektro gitar tayfası, her biri benim için ayrı güzellikte ve özellikte.
2015 Fender MIM standard tele w/ Fender CS Texas Specials
2017 Fender USA Pro strat
Yılını bilmediğim modifiye SX ash strat
2016 Gibson LP standard
2003 Ibanez RG2570EX w/ Dimarzio TZ, TV, AN
2018 Ibanez AS93 w/ SD Seth Lover set
Ne tarz çalacağıma göre değişiyor ama bu aralar mevcut sıkıntılar nedeniyle çoğunlukla clean veya hafif crunch tonlarında takılıyorum. Bu yüzden semi-hollow ve tele çalıyorum en çok.Galiba bu setuptan hemen her türlü sound çıkar. Otuz beş yaş hedeflerimden.... FR Ibanez hariç hepsi çok güzel görünüyor benim gözüme. Hele LP'nin finishi harika gerçekten. Son zamanlarda en çok hangisiyle vakit geçiriyorsunuz?
Ben reissuelara inancımı kaybettim.
B
Not: 76... 75... derken 59'a daha var. 😭