hollanda da havalar nasıl abiSana küçük sürprizler yapcam.
hollanda da havalar nasıl abiSana küçük sürprizler yapcam.
Esmiyorhollanda da havalar nasıl abi
Hocam mint green pickguard ı nereden buldunuz bir türlü bulamadım 8 Delikli :/
Ankara’da luthiyerden numarasını paylaşabilirim özelden istersen.Hocam mint green pickguard ı nereden buldunuz bir türlü bulamadım 8 Delikli :/
vaybe cok iiymişMontaj tamam. Ufak tefek ayarlar kaldı sadece!141003 eklentisini görüntüle
Modifikasyonunu göster başlığında ayrıntıları var. Vakit bulunca puf nokta da yazacağım oraya.
Güzel, güzel yavaşça yayılıyoruz 🙂 Merakla bekliyorum haberleri.meşazınızı aldım @levantin 🤘🏽
Sizin yüzünüzden bu yoklukta bir 7 telli JPM Camo Picassographic projesine kalkıştım 🤦🏾♂️ Gelişmeleri aktaracağım ama 1 sene sürer tahmini.
Güzel, güzel yavaşça yayılıyoruz 🙂 Merakla bekliyorum haberleri.
Elbette, sıfırdan kendi yaptığım nocaster replikası. Üstünde fender logosu var maalesef, şimdiki aklım olsa koymam.Marka model alabilir miyiz 🙂
Elbette, sıfırdan kendi yaptığım nocaster replikası. Üstünde fender logosu var maalesef, şimdiki aklım olsa koymam.
Nitro finish'i de mi siz yaptınız? Daha genel bir açı var mı görme adına?
Kendim yaptım. Behlen'in nitrosu. Amerika'dan binbir zorlukla getirttim. Daha büyük fotoları gece atarım, şu an gitarın yanında değilim.Nitro finish'i de mi siz yaptınız? Daha genel bir açı var mı görme adına?
Sanırım diğer arkadaş o.Arkadaş belirtmiş. TRcustoms tarafından yapılmış.
Sanırım diğer arkadaş o.
Kendim yaptım. Behlen'in nitrosu. Amerika'dan binbir zorlukla getirttim. Daha büyük fotoları gece atarım, şu an gitarın yanında değilim.