Tabii. Vakit bulunca baştan yazarım.Teşekkürler, süreci anlatabilme şansınız olursa süper olur bilgilenmemiz adına.
Tabii. Vakit bulunca baştan yazarım.Teşekkürler, süreci anlatabilme şansınız olursa süper olur bilgilenmemiz adına.
141169 eklentisini görüntüleBi siyah bi beyaz oldular.
Soldaki 2010 Meksika 50s Classic series.Üzerine Vintage noisless takmış eski sahibi.Şahsen İkisi birbirinden çok ama çok farklı gitarlar.Yine de Ben Japan strat derim ve noktayı koyarım karşılaştırmak zorunda kalırsam.Soldaki de Japan mı? Nasıl anlaşıyorsun bunlarla?
Tel olayını nasıl yapıyorsunuz? Mesela bu hafta bununla çalacağım deyip 1 gitarın telini mi değiştiriyorsunuz? Yoksa toplu bir operasyon mu? Ben sırf tel olayından bıktığım için çok istediğim gitarlardan kaçıyorum.Atlas bakımda , 8 telliye refinish, 12 telli ve Nylon Godin kadroda değil ama geri kalanlar bunlar.
Tel olayını nasıl yapıyorsunuz? Mesela bu hafta bununla çalacağım deyip 1 gitarın telini mi değiştiriyorsunuz? Yoksa toplu bir operasyon mu? Ben sırf tel olayından bıktığım için çok istediğim gitarlardan kaçıyorum.
Ayıptır sorması kaç bin tl burasıAtlas bakımda , 8 telliye refinish, 12 telli ve Nylon Godin kadroda değil ama geri kalanlar bunlar.
141422 eklentisini görüntüle
Ayıptır sorması kaç bin tl burası
Ben D akortluyu değiştirsem aklım E de kalıyor, E'yi değiştirsem B'nin boynu bükük 🙂 Sizin gibi odağı toplamak tek makul çözüm galiba.Genelde o şekilde oluyor, çok taraftarı olmasam da elixir takıyorum özellikle metal hört hört gitarlara. Bir şeyler kaydedecek insan gibi çalacaksam Daddario’lar, özellikle strat/Lespaul/teleye. Ama genelde her ay başka bir gitara odaklanayım şeklinde geçiyor. Bu ara kafam baritonlarda/drop c lerde falan filan.
Bir de odada nem alıcı var, sürekli yüzde 30-40 civarı kuru tutuyor etkisi oluyor açıkçası, benim gibi elleri anında terleyen birine.
O kırmızı esp ne öyle bee ağzım açık kaldı. mahsuru yoksa modelini öğrenebilir miyim ?
Teşekkür ederim cevap için gerçekten çerçeveletip duvara şaheser gibi asılmalık gitar.Selamlar beğenmenize sevindim, ESP Horizon FR kendisi. Manyetikleri ben değiştirdim, EMG vardı, Duncan Custom 5 köprü ve Duncan 59 sap takıldı.
Maddi durumum ve uygun olanını bulsam zevkle 2-3 tane daha alırım.
Bu konu Milletçe "Hobi" kültürümüzün olmaması ile alakalı sanki. Hobi çöpe atılan para gibi görülüyor, onun yerine araba modeli yükseltmekle kıyaslanıyor. Farklı sosyal gruplara girip farklı hobiler edindikçe gitarın çok da pahalı olmadığını görüyorsunuz. Mesela atıcılık için bir pazar günü atış alanına gitme, mühimmat vb. maliyetler bir pedal parası tutuyor ve sadece 1 günde bu gidere katlanıyorsunuz. Veya yılda 15 gün motosiklet turu yapmak için aldığınız motorun sabit ve değişken giderleri ortalama bir strat maliyeti. Ama enstrüman yılın 365 günü elinizin altında ve tek sarf malzemesi tel.Uykusuz geceler, düzensiz çalışma saatleri, sizi neden bu pozisyonda değerlendirelim, mobbing, toplu ulaşımla işe gitmeye çabalamak, acaba kabul alacak mıyım korkusu, proje teslim baskısı, birşey olursa sorumlu tutulacak insan olma durumu.
Genele yönelik yazdım, benlik değil de ederi bu tarz şeyler genel olarak. Çoğu zaman keşke müteahhit olsaydım diyorum. Gerçi yine derdi vardır, en iyi olan parayı yemek olurdu dertsiz tasasız ütopik bir dünyada.
Ben D akortluyu değiştirsem aklım E de kalıyor, E'yi değiştirsem B'nin boynu bükük 🙂 Sizin gibi odağı toplamak tek makul çözüm galiba.
Bu konu Milletçe "Hobi" kültürümüzün olmaması ile alakalı sanki. Hobi çöpe atılan para gibi görülüyor, onun yerine araba modeli yükseltmekle kıyaslanıyor. Farklı sosyal gruplara girip farklı hobiler edindikçe gitarın çok da pahalı olmadığını görüyorsunuz. Mesela atıcılık için bir pazar günü atış alanına gitme, mühimmat vb. maliyetler bir pedal parası tutuyor ve sadece 1 günde bu gidere katlanıyorsunuz. Veya yılda 15 gün motosiklet turu yapmak için aldığınız motorun sabit ve değişken giderleri ortalama bir strat maliyeti. Ama enstrüman yılın 365 günü elinizin altında ve tek sarf malzemesi tel.
Atlas bakımda , 8 telliye refinish, 12 telli ve Nylon Godin kadroda değil ama geri kalanlar bunlar.
141422 eklentisini görüntüle
çok sakat iş yapmışın abi böyle aile fotosu koymakla 😀