2016 hocam. Bir kaç kez stüdyoda kullandım ve çok hoşuma gitti diyemem humbucker.Japon Tele Nefis.Kaç model sorması ayıp? Şu yeni nesil Widerange Manyetikler için Vintage orijinaller ile alakası yok deniyor.
2016 hocam. Bir kaç kez stüdyoda kullandım ve çok hoşuma gitti diyemem humbucker.Japon Tele Nefis.Kaç model sorması ayıp? Şu yeni nesil Widerange Manyetikler için Vintage orijinaller ile alakası yok deniyor.
Madem ki kapanıyoruz, elektronikleri ölçerek toparlanmaya başlayalım...147657 eklentisini görüntüleBu da benim beyaz. Bakım iskelesine çektiğim için şu an parça pinçik olduğundan "tease" ediyor. Hepsi gelir gider, bu kalır.
vayy eski bir gitarımı görmek beni hüzünlendirdi açıkcası.Baştaki Esp V Std. mı? bende de vardı, sattığıma çok pişman olmuştum. 2013 yılında satmıştım yanılmıyorsam.
147022 eklentisini görüntüle
146995 eklentisini görüntüle
bu benden nostalji olsun. bir daha çok zor çekerim zaten böyle bir fotoğraf.
ps: SAKIN EVLENMEYİN OLM. SAKIN!
Bu araya bir E-II MII iyi giderdi 🙂Tone knobsiz hayat... Bazen extra yüklerden kurtulmak lazım... =) 148997 eklentisini görüntüle
Bu araya bir E-II MII iyi giderdi 🙂
Siyah olduğu için Volume knobunu göremedim bir an 0 knob sandım 😀Yakınlarda farklı bir E-II gelebilir oraya ama tone knob'ı olan bir tane =)
Fakat Jackson Pro Christian Andreu RRT ye inanılmak yükseliyorum. Sade - net - elit...
Ben de gitarlarımdaki ton potanslarını volume'a çevirmeyi planlıyorum, çok daha kullanışlı olacak bence. 🙂Tone knobsiz hayat... Bazen extra yüklerden kurtulmak lazım... =) 148997 eklentisini görüntüle
Quilted maple + kuşlu inlay = ❤️
Teşekkürler, daha güzelleri sizlerin olsun 🙂))Hayırlı olsun, çok güzel😍
Evertune deneyimlerinden sonra yorum bekliyorum 🙂Yeni katıldı ailemize, 1-2 saat önce 🙂
Kendisi bir MH-1000 Evertune FM STBLK, artık 0 km gitar alma zamanı gelmişti.