Hevesi geçince ister istemez iş bana kalacak 🙂Çocuk bahane gitar şahane diyosun 😂
Hevesi geçince ister istemez iş bana kalacak 🙂Çocuk bahane gitar şahane diyosun 😂
Valla Türkiye'de olsaydım hayır demezdim de, buradan göndermem biraz maliyetli olabilir 🙂Sh5'i satmayı düşünürseniz talibim 🙂
Siyah olunca bazen ben de kaybediyorum evde 🙂Kediyi geç farkettim 😀 Kamufle olmuş
Diyorum üçüncü gitar nerede tekrar yukarı çıktım kedi varmış 😀
Maşşşşşalahhhh🧿🧿🧿🧿🧿Bende iki kardeş Matt Quasar’ı paylaşayım 🙂 Kısmetse 3. kardeşi de düşünüyorum 🙂148041 eklentisini görüntüle
Yıllardır gitar bakımları için Hakan Seçkin'e ( Matt Guitars ) gitarlarımı götürüyordum. Gidip gelirken yaptığı gitarları çalma şansım oldu ve yapılan gitarların kalitesini ve yapılan gitarların sahiplerine tam istediklerini verdiğini gördükçe güvenim bayağı bir arttı. İlk olarak sağdaki kırmızı 7 telli gitarı yaptırdım. İkinci el 7 telli gitar bakıyordum fakat istediğim fiyatlarda japon/abd yapımı 7 telliler yoktu. Bir kaç tane denediğim 7 telli oldu ama beğenmedim. Sıfırlarının da fiyatını görünce madem öyle bari custom gitar yaptırayım dedim ve Hakan'ın kapısını çaldım. İlk gitar bittikten sonra kendi diğer gitarlarımı satılığa çıkartıp solda gözüken siyah/yeşil ikinci headless/multiscale gitarı yaptırdım.Maşşşşşalahhhh🧿🧿🧿🧿🧿
Bikaç kelam etseydiniz bunlarla ilgili
SelamlarYıllardır gitar bakımları için Hakan Seçkin'e ( Matt Guitars ) gitarlarımı götürüyordum. Gidip gelirken yaptığı gitarları çalma şansım oldu ve yapılan gitarların kalitesini ve yapılan gitarların sahiplerine tam istediklerini verdiğini gördükçe güvenim bayağı bir arttı. İlk olarak sağdaki kırmızı 7 telli gitarı yaptırdım. İkinci el 7 telli gitar bakıyordum fakat istediğim fiyatlarda japon/abd yapımı 7 telliler yoktu. Bir kaç tane denediğim 7 telli oldu ama beğenmedim. Sıfırlarının da fiyatını görünce madem öyle bari custom gitar yaptırayım dedim ve Hakan'ın kapısını çaldım. İlk gitar bittikten sonra kendi diğer gitarlarımı satılığa çıkartıp solda gözüken siyah/yeşil ikinci headless/multiscale gitarı yaptırdım.
İki gitarın ortak özellikleri;
Afrika maunu gövde, Gül ağacı klavye, sapelli ağacı sap, Bolt-on, Matt Guitars tarafından benim isteklerime göre özel sarılan manyetikler, Jescar paslanmaz çelik jumbo fretler sarı glow in the dark inlaylar.
Soldaki Quasar headless modeli; Bu gitar kuzey ışıklarından esinlenerek hayal ettiğim ve hayallerimin gerçeğe dönmüş olduğu gitar oldu.
- Multiscale
- Siyah fade üzerine yeşil + sarı boya
- Kenarlarda flame maple, ortada poplar burl kapak ağacı
- Odin's Horn inlaylar, 12. perdede Nors mitolojisindeki Pusula inlayi. pusulanın iç kısmı mavi olarak parlıyor
- Yerli üretim Tan Bridge köprü
- 5 yollu switch, 2 + 4. pozisyonlarda push pull ile manyetikleri single kullanabilme
Sağdaki Quasar 7 telli modeli; Bu gitar da Anka kuşundan esinlenerek üretilen gitar oldu.
- Siyah'tan kırmızıya fade boya
- Maple burl kapak ağacı
- Alev inlaylar, 12. perdede Anka kuşu inlayi
- Kuş gagası şeklinde, gövde ile eş renkte headstock
- Orjinal floyd rose köprü
- Hipshot kilitli burgular
- 3 yollu, push pull'lu switch
Başka sorularınız varsa özelden sorarsanız seve seve yanıtlarım, konuyu dağıtmayalım 🙂
Selamlar
Siparişi teslim almanız ne kadar sürdü ? Ne kadar sürede üretildiler ?
Teşekkürler.
Gitarlar çok güzel ama sahip oldukları ufak detaylar ayrı güzel. Kuzey ışınları ile pusula olayını ayrı sevdim. Kuzey kutbuyla pusulanın bir araya gelmesi bilimsel olarak da ilginç ve güzel konulardan biridir. Güzel günlerde çalın.Yıllardır gitar bakımları için Hakan Seçkin'e ( Matt Guitars ) gitarlarımı götürüyordum. Gidip gelirken yaptığı gitarları çalma şansım oldu ve yapılan gitarların kalitesini ve yapılan gitarların sahiplerine tam istediklerini verdiğini gördükçe güvenim bayağı bir arttı. İlk olarak sağdaki kırmızı 7 telli gitarı yaptırdım. İkinci el 7 telli gitar bakıyordum fakat istediğim fiyatlarda japon/abd yapımı 7 telliler yoktu. Bir kaç tane denediğim 7 telli oldu ama beğenmedim. Sıfırlarının da fiyatını görünce madem öyle bari custom gitar yaptırayım dedim ve Hakan'ın kapısını çaldım. İlk gitar bittikten sonra kendi diğer gitarlarımı satılığa çıkartıp solda gözüken siyah/yeşil ikinci headless/multiscale gitarı yaptırdım.
İki gitarın ortak özellikleri;
Afrika maunu gövde, Gül ağacı klavye, sapelli ağacı sap, Bolt-on, Matt Guitars tarafından benim isteklerime göre özel sarılan manyetikler, Jescar paslanmaz çelik jumbo fretler sarı glow in the dark inlaylar.
Soldaki Quasar headless modeli; Bu gitar kuzey ışıklarından esinlenerek hayal ettiğim ve hayallerimin gerçeğe dönmüş olduğu gitar oldu.
- Multiscale
- Siyah fade üzerine yeşil + sarı boya
- Kenarlarda flame maple, ortada poplar burl kapak ağacı
- Odin's Horn inlaylar, 12. perdede Nors mitolojisindeki Pusula inlayi. pusulanın iç kısmı mavi olarak parlıyor
- Yerli üretim Tan Bridge köprü
- 5 yollu switch, 2 + 4. pozisyonlarda push pull ile manyetikleri single kullanabilme
Sağdaki Quasar 7 telli modeli; Bu gitar da Anka kuşundan esinlenerek üretilen gitar oldu.
- Siyah'tan kırmızıya fade boya
- Maple burl kapak ağacı
- Alev inlaylar, 12. perdede Anka kuşu inlayi
- Kuş gagası şeklinde, gövde ile eş renkte headstock
- Orjinal floyd rose köprü
- Hipshot kilitli burgular
- 3 yollu, push pull'lu switch
Başka sorularınız varsa özelden sorarsanız seve seve yanıtlarım, konuyu dağıtmayalım 🙂
Japon Tele Nefis.Kaç model sorması ayıp? Şu yeni nesil Widerange Manyetikler için Vintage orijinaller ile alakası yok deniyor.Bir adet Gretsch Chet Atkins, Fender Japon Telecaster ve Taylor Gs Mini Koa
Pazartesi günü bir Manson Red Glitter eklenecek inş..
148485 eklentisini görüntüle148486 eklentisini görüntüle148487 eklentisini görüntüle