merhaba . Sagdan ikinci gitar js 11 mi. sizce nasıl güzerlmi146995 eklentisini görüntüle
bu benden nostalji olsun. bir daha çok zor çekerim zaten böyle bir fotoğraf.
ps: SAKIN EVLENMEYİN OLM. SAKIN!
merhaba . Sagdan ikinci gitar js 11 mi. sizce nasıl güzerlmi146995 eklentisini görüntüle
Ben cevap vereyim, degil. Tremolo farkli, JS11'lerde blade switch oluyor bunda toggle var. Baska farkliliklar da olabilir.merhaba . Sagdan ikinci gitar js 11 mi. sizce nasıl güzerlmi
146995 eklentisini görüntüle
2014'te cavernosum'dan aldım ben buradaki. yoksaaaaa... herkesin kullanıcı adı farklı gibi kim kim bilemiyorum. 3-5 kişi aramızda dolandırıyoruz gitarları.Baştaki Esp V Std. mı? bende de vardı, sattığıma çok pişman olmuştum. 2013 yılında satmıştım yanılmıyorsam.
147022 eklentisini görüntüle
Solağı olsaydı kesinlikle almak istediğim gitardı. Bulamayınca 2. favorim olan Viper 400'ü aldım. 🙂Bu da benim kahrımı uzun yıllardır çeken sevdiceğim. Kendisi bir MH-400NT. Memleketi Kore. İlk çıktığı benim 🙂 . Kusursuz değil ama biz birbirimizin kusurlarını görmüyoruz.
Kendisiyle yağmurlu bir Ocak akşamında 2008'de Taksim Pera'da tanıştık. 13 senedir birlikteyiz. En uzun süreli ilişkim bu oldu 🙂
Kendisi epey güzel ancak o güzelliği fotoğrafta yakalamak zor, poz vermeyi sevmiyor. See through black finish, benim -olmayan- fotoğrafçılık yeteneklerimi zorluyor.
400 serisi gitarlar f/p olarak oldukça iyiler, seviyorum kendilerini 🙂Solağı olsaydı kesinlikle almak istediğim gitardı. Bulamayınca 2. favorim olan Viper 400'ü aldım. 🙂
Şahane gitar, iyi günlerde kullanın.
Gördüm ve arttırıyorum... =)
Gördüm ve arttırıyorum... =)
147053 eklentisini görüntüle147054 eklentisini görüntüle
Yeni fotoğraf çekmeye üşendim =)
Ver diyorum, vermiyorsun ki o Les Paul'u =)
Gelirken onsuz gelirsen, kapıyı açmam zaten.
senin için dive bomb yaparken kendinden geçmiş diyorlar...
senin için dive bomb yaparken kendinden geçmiş diyorlar...
Icinde de jack daniel yazmasi oldurucu darbeyi vurdu
Icinde de jack daniel yazmasi oldurucu darbeyi vurdu
O zaman sana Max Cavalera magazasindan alisveris yapmis Max Cavalera hediye edeyimAbav , onu şu an fark ettim, gözlerim kanıyor.
O zaman sana Max Cavalera magazasindan alisveris yapmis Max Cavalera hediye edeyim
147106 eklentisini görüntüle