Gelip sakince bırakmıyor ki, bir de öncesinde yolunu yapıyor zalim.
Evet, maun, maple top, oiled neck. Tesekkur ederim 🙂Ortaligin anasini bellemissin reyis. Analı babalı büyüsün.
Mahakoni mi?
Çok güzel gitar. Truss rod kapağının olmaması sizin talebiniz miydi ? Özel bir sebebi var mı ?
Hayırlı olsun. Sap manyetiği nedir?
Tesekkur ederim. JB Jazz standart kombo.Hayırlı olsun. Sap manyetiği nedir?
Genelde neck manyetiklerinde SD yazısı slug coil tarafında olur, o yüzden dikkatimi çekti. Benim bildiğim jazz neck manyetiği de öyle olması lazım. Manyetik de custom galiba. 😅Tesekkur ederim. JB Jazz standart kombo.
evet bunu inceleyecegim, spec sheet yanlis olabilir veya bir onceki sahibi degistirmis olabilir. Bir ara sokup bakmak lazim tam olarak ne olduguna, ama ses direkt jazz gibi tinliyor enteresan 🙂Genelde neck manyetiklerinde SD yazısı slug coil tarafında olur, o yüzden dikkatimi çekti. Benim bildiğim jazz neck manyetiği de öyle olması lazım. Manyetik de custom galiba. 😅
Büyük lidere yakışır.Evet, maun, maple top, oiled neck. Tesekkur ederim 🙂
estagfurullah, daha guzelleri sizin olsunBüyük lidere yakışır.
jazz köprü modelidirGenelde neck manyetiklerinde SD yazısı slug coil tarafında olur, o yüzden dikkatimi çekti. Benim bildiğim jazz neck manyetiği de öyle olması lazım. Manyetik de custom galiba. 😅
Olabilir. Manyetik konusuna meraklıyımdır, benim de dikkatimi çeken köprü manyetiği olduğuydu. Sapta köprü manyetikleri sık sık kullanılıyor zaten.jazz köprü modelidir
Hayaller, hayatlarrr 😂
Hemen çekelimCidden ilk göze çarpan mavi soloist oluyor. En sağdaki Jackson deseni bana farklı şeyler çağrıştırıyor Hot Rod Flames'den çok 🙂
Bence bir sonraki güzellik abidesi soldaki maple top Kelly. İkisi yanyana harika durabilir 🙂)
USA DK1 ve SL2H benim de hayallerimde ancak bütçem müsait olsa bile henüz o tip üst seviye gitarları hak ettiğimi düşünmüyorum. Daha çok yolumuz var 🙂
Bu gitarları hak etmek diye bir olay yok hocam. Paran varsa alırsın, olay bundan ibaret. Gerekirse 5-10 tane CS Jackson dizersin yan yana.Cidden ilk göze çarpan mavi soloist oluyor. En sağdaki Jackson deseni bana farklı şeyler çağrıştırıyor Hot Rod Flames'den çok 🙂
Bence bir sonraki güzellik abidesi soldaki maple top Kelly. İkisi yanyana harika durabilir 🙂)
USA DK1 ve SL2H benim de hayallerimde ancak bütçem müsait olsa bile henüz o tip üst seviye gitarları hak ettiğimi düşünmüyorum. Daha çok yolumuz var 🙂
Ben de görünce fark etmiştim. Ama gitar büyüleyici 😀 Sahibinin başını döndürmüş olabilir. Ya da çok makul bir fiyata almış detayları çok önemsememiş olabilir.Bu gitarları hak etmek diye bir olay yok hocam. Paran varsa alırsın, olay bundan ibaret. Gerekirse 5-10 tane CS Jackson dizersin yan yana.
Bu hak etmek olayına eskiden beri kılım zaten. Yeni başlayana önce iyi gitarı hak et derler genelde. Yahu adam dandik gitarla telef olacağına iyi gitarla yola çıksa kötü mü yani?
Yani gitar sahibine laf olsun diye söylemiyorum ama sap manyetiğinin farklı bir yapıda olduğunu ben bir fotoya bakarak 5 saniyede anladım ama sahibi gitarı almış, fark etmemiş bile. Şimdi bu gitarı kim hak ediyor? Tabii ki parayı basan. 🙂