Vur deyip öldürmüşsün abi 🙂"düz eşik maun kitar almalıyım" diye diye bir ay kaşındım, ani bir kararla aldım. devamı gelmez umarım. tekrar "gas" sancıları var.146452 eklentisini görüntüle
aynı şehirde, uygun fiyata, temiz hem de kafamdaki gitar olunca kaçırmak istemedim. piyasada düzgün gitar yok, düzgün gitar da tarla parası. gömü falan bulmazsam bununla devam ahaha gas'a gelmem umarım, forumda dolanmak o açıdan kötü.Vur deyip öldürmüşsün abi 🙂
Hocam bunu satmak istediğin zaman, ne zaman olursa haber et. Fiyatta bir şekilde anlaşırız. Charvel hastası olup 1 tane bile charvel’ım yok gerçi de. Güle güle çal.Charvel 650XL 1989
Teşekkür ederim. Abi tabii ki satmayı düşünmüyorum ama 1 ay sonra işsiz kalacağım muhtemelen, kendimi 3-4 ay fonlayabilirim en fazla. Sonrasında en son sırada charvel olmak üzere gitarlarımı satmayı aklımın ucundan geçirmiyor değilim. Zaten ikisi ilanda şimdiden önlem amaçlı. Salgın dolaylı yoldan darma durman etti kariyerimin erken evresini.Hocam bunu satmak istediğin zaman, ne zaman olursa haber et. Fiyatta bir şekilde anlaşırız. Charvel hastası olup 1 tane bile charvel’ım yok gerçi de. Güle güle çal.
Her gitarist bir gün muhakkak P90'ı tadacaktır.
Anniversary Stratta gözüm kalmıştı,Bir ara srv de duruyordu sanırsam.Renk seçimleri harika. Hepsi çok güzel gerçekten
srv‘de satılan bendeki değildi sanırım. pek yıpranmış değildi. teşekkürler ederim bu arada.Anniversary Stratta gözüm kalmıştı,Bir ara srv de duruyordu sanırsam.Renk seçimleri harika. Hepsi çok güzel gerçekten
Masa başı aile toplantısı 🙂)srv‘de satılan bendeki değildi sanırım. pek yıpranmış değildi. teşekkürler ederim bu arada.
Harika yeniden dönüştürdün bu aleti,Sana vermişim iyi ki.Sap manyetiğini bi daha değiştirmişsin. g&L mi ?Fender 69 Reissue Thinline Telecaster
manyetikleri lindy fralin Blues special set ile değiştirdikHarika yeniden dönüştürdün bu aleti,Sana vermişim iyi ki.Sap manyetiğini bi daha değiştirmişsin. g&L mi ?