bc rich bağlama ahahahhahSedefin baglamasi var.
bc rich bağlama ahahahhahSedefin baglamasi var.
145209 eklentisini görüntüle
Hep isterdim, sonunda gittim aldım. Kısa sap bağlamam var fakat, 4 tel elektro, necarman... Heheh eğlencelik 😅
Diezel VH ile ne de güzel bir ikili olurlar 👌🏻👌🏻👌🏻145209 eklentisini görüntüle
Hep isterdim, sonunda gittim aldım. Kısa sap bağlamam var fakat, 4 tel elektro, necarman... Heheh eğlencelik 😅
doğu batı sentezi olmuş 😛145209 eklentisini görüntüle
Muhteşem görünüyor, umarım en az benim keyif aldığım kadar zevkle çalarsınız. 2021’de ibanez üretimden kaldırdı malum rga71al’yi, utanmasam piyasadan komple kaybolmadan bir tane daha alasım var. O kadar severek çaldığım bir gitar oldu. Güle güle kullanın.Bugün ulaştı. 🙂 Ibanez RGA71AL-IAF
Burdan @bastardbullet hocamıza selam olsun 😀
145344 eklentisini görüntüle
Teşekkürler!Muhteşem görünüyor, umarım en az benim keyif aldığım kadar zevkle çalarsınız. 2021’de ibanez üretimden kaldırdı malum rga71al’yi, utanmasam piyasadan komple kaybolmadan bir tane daha alasım var. O kadar severek çaldığım bir gitar oldu. Güle güle kullanın.
Bitanecik sivri bir şeyler olsaydı..😬😂
Headstocklar sivri gibi işte.Bitanecik sivri bir şeyler olsaydı..😬😂
Bayıldım.Mustaine ve yeniden boyanan soloistin ardından günceli bırakalım.146219 eklentisini görüntüle146220 eklentisini görüntüle
Teveccühünüz hocam, utandırıyorsunuz. Sizin yankilerin yanında kuru kalabalık bizimkisi.Bayıldım.
En son bu kadar sivri şeyi bursa'da bıçakçı dükkanında görmüştüm. Jilet. Arkadaki tabloyla da gotik mizansen süper 🙂Mustaine ve yeniden boyanan soloistin ardından günceli bırakalım.146219 eklentisini görüntüle146220 eklentisini görüntüle
Ortadaki buzağı kafası olan nedir, tam adı?Mustaine ve yeniden boyanan soloistin ardından günceli bırakalım.146219 eklentisini görüntüle146220 eklentisini görüntüle
Ortadaki buzağı kafası olan nedir, tam adı?